Widok
fryzjer Damian Ławniczak
Poszukuję kontaktu do fryzjera Damiana Ławniczaka. Dobrych kilka lat temu zaczynał w Sopocie na Kościuszki. Potem różnie, jakiś czas temu miał salon we Władysławowie, ostatnio dorwałam go w Pucku. Ale to było 2 lata temu. Mówił, że nie będzie zmieniał telefonu, niestety nie udało mi się do niego dodzwonić, a salonu w Pucku już nie ma :(
Może któraś z Was gdzieś go widziała/słyszała?
[/url]
[/url]
Może któraś z Was gdzieś go widziała/słyszała?
[/url]
[/url]
kasia06: dokładnie! z tym, ze ja go raz widziałam nawet w różowych pasemkach :) Ma taki schrypnięty głos.
Jak byłam u niego pierwszy raz, to byłam przerażona jego czynnościami, bo po wydawałoby się "byle jakim" strzyżeniu, wysuszył mi głowę i to co sterczało nie tak po prostu obcinał!! Ale fryzura wyglądała rewelacyjnie i wystarczyło wysuszyć suszarka i roztrzepać ręką aby wyglądała perfekcyjnie. Raz jak namówił mnie na grzywkę, to rodzina mnie nie poznała, a wszyscy byli zachwyceni. Metody strzyżenia zmieniał i robił różne rzeczy, ale mu ufałam i wiedziałam, że zawsze będę wyglądać rewelacyjnie.
Kazimiera: po salonie we Władku, miał salon w Pucku. Jak rozmawialiśmy, to wspominał, że często jeździ do Warszawy poimprezować, ale raczej nie chciałby tam mieszkać.
Moja koleżanka mieszka w Pucku i się u niego strzygła, wspominała, że po mieście krążą plotki na jego temat. Wiem, że miał spore problemy i nie w głowie mu były zabawy we fryzjerstwo. Jak widziałam go po raz ostatni, to mówił, że już mu się to przejadło :(
[/url]
[/url]
Jak byłam u niego pierwszy raz, to byłam przerażona jego czynnościami, bo po wydawałoby się "byle jakim" strzyżeniu, wysuszył mi głowę i to co sterczało nie tak po prostu obcinał!! Ale fryzura wyglądała rewelacyjnie i wystarczyło wysuszyć suszarka i roztrzepać ręką aby wyglądała perfekcyjnie. Raz jak namówił mnie na grzywkę, to rodzina mnie nie poznała, a wszyscy byli zachwyceni. Metody strzyżenia zmieniał i robił różne rzeczy, ale mu ufałam i wiedziałam, że zawsze będę wyglądać rewelacyjnie.
Kazimiera: po salonie we Władku, miał salon w Pucku. Jak rozmawialiśmy, to wspominał, że często jeździ do Warszawy poimprezować, ale raczej nie chciałby tam mieszkać.
Moja koleżanka mieszka w Pucku i się u niego strzygła, wspominała, że po mieście krążą plotki na jego temat. Wiem, że miał spore problemy i nie w głowie mu były zabawy we fryzjerstwo. Jak widziałam go po raz ostatni, to mówił, że już mu się to przejadło :(
[/url]
[/url]
ajeczka....to byl pierwszy i jedyny fryzjer, ktoremu pozwolilam obciac moje wlosy (byly prawie do pasa) - i nie zalowalam. Poza tym uwazam ze jego upiecia to mistrzostwo! Umowilam sie na fryzurke gdy bylam swiadkowa. Powiedzial, ze zajmie mu to 40 minut.....bylam troche przestraszona, ale efekt przeszedl moje najsmielsze oczekiwania. Bardzo lubie fryzury w stylu "nielad" i Damian dopracowal jej kazdy detal. Dlatego tak bardzo chcialabym aby czesal mnie na moj slub.....musze chyba zaczac poszukiwania...
no dokładnie... pamiętam, jak bywało, że pogoda była paskudna lało i wiało, a on i tak miał swoją wizję fryzury i układał każdy kosmyk i nic go nie obchodziło, że ja zaraz wyjdę na tą wichurę i wszystko mi się rozwali ;)
jakby Ci się udało, to koniecznie napisz. Ja próbowałam szukać go internetem i znalazłam tylko ogłoszenie o sprzedaży samochodu w Inowrocławiu, ale jakoś nie mam śmiałości zadzwonić, może ty jesteś bardziej przebojowa ;)
http://www.najauto.pl/ogloszenie/217995/volkswagen-passat/
może napisać na jakimś forum fryzjerskim?
myślałam jeszcze, żeby znaleźć go tak jak udało mi się kiedyś: iść do salonu w Sopocie - tam gdzie zaczynał, może mają jakieś wieści na jego temat. Z kolei może popytać w Pucku, bądź co bądź tam ma rodzinę. Kiedyś dowiedziałam się, że ma salon w Pucku i obdzwaniałam wszystkich fryzjerów z książki telefonicznej Pucka i jedna babka się zlitowała i mi powiedziała :)
[/url]
[/url]
jakby Ci się udało, to koniecznie napisz. Ja próbowałam szukać go internetem i znalazłam tylko ogłoszenie o sprzedaży samochodu w Inowrocławiu, ale jakoś nie mam śmiałości zadzwonić, może ty jesteś bardziej przebojowa ;)
http://www.najauto.pl/ogloszenie/217995/volkswagen-passat/
może napisać na jakimś forum fryzjerskim?
myślałam jeszcze, żeby znaleźć go tak jak udało mi się kiedyś: iść do salonu w Sopocie - tam gdzie zaczynał, może mają jakieś wieści na jego temat. Z kolei może popytać w Pucku, bądź co bądź tam ma rodzinę. Kiedyś dowiedziałam się, że ma salon w Pucku i obdzwaniałam wszystkich fryzjerów z książki telefonicznej Pucka i jedna babka się zlitowała i mi powiedziała :)
[/url]
[/url]Kasia, a czy wiesz gdzie w Warszawie pracuje albo pracował ten Damian?
Ja tez poszukuje pewnego Damiana, ale nie znam nazwiska. Pracował w Zaperty Studio w Warszawie na Marszałkowskiej ale nagle zniknąl. z opisu pasuje do tego Waszego:) ten sam styl obcinania - niby niedbale, ale efekt byl perfekcyjny
kasia_06 napisał(a):
> ajeczko......wywiad przeprowadzony i niestety - Warszawa :(
>
ja bylam u neigo w pucku i barzo dobry fryzjer ale mowil ze wyjezdza do angli otwoierac swoj salon tam takze nie wiem , moze jest jakas szansa dla osob mioeszkajacych w anglii
[img]www.majagosciniak.pl/ud/ro-3.jpg[/img]
[img]www.majagosciniak.pl/ud/ro-4.jpg[/img]
[img]www.majagosciniak.pl/ud/ro-5.jpg[/img]
[img]www.majagosciniak.pl/ud/ro-6.jpg[/img]
[img]www.majagosciniak.pl/ud/ro-7.jpg[/img]
[img]www.majagosciniak.pl/ud/ro-4.jpg[/img]
[img]www.majagosciniak.pl/ud/ro-5.jpg[/img]
[img]www.majagosciniak.pl/ud/ro-6.jpg[/img]
[img]www.majagosciniak.pl/ud/ro-7.jpg[/img]