Widok

fryzjer-Lębork

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny,czy możecie polecić dobry zakład fryzjerski w Lęborku?

Daritia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja moge polecic 'pedalkow' :) ale jesli chodzi o sciecie wlosow, nie ukladalam u nich fryzury typowo imprezowej.
Natomiast w czwartek 17.07 ide na probna do fryzjera na Okrzei kolo Domu Dziecka. Jesli bedziesz zainteresowana moja opinia, odezwij sie do mnie na gg po tym terminie.

A w ogole to jest paranoja aby podwyzszac ceny tylko dlatego, ze jest to czesanie na slub. U 'pedalkow' ulozenie fryzury kosztuje 60zł ale jak powiedzialam, ze slubna to cena podskoczyla do 90zł. Dlatego nikomu nie mowie, ze to na slub.

image
image
Dziękuję bardzo za odpowiedź.Czekam na relacje z fryzury próbnej.Możesz mi podać swoje gg.

Daritia
nr gg jest w moim profilu

image
image
Mogę z czystym sumieniem polecic salon fryzjerski MONIKA przed tunelem na przeciwko LO1.Chodzę tam już wiele lat,moja mama też tam ścina i farbuje włoski.Chodzę do Ani.Czesała mnie na studniówkę i będzie na ślub.Ceny przystępne jak dla mnie.Miła atmosfera i fachowa obsługa.Polecam

image

image
Ostatnio byłam w salonie koło Kupca w Lęborku, chyba nazywa się Dorota. Zostałam pozytywnie zaskoczona. Mogę polecić.
Jest jeszcze jeden salon przeniesiony ze Staromiejskiej do nowego pasażu handlowego na tyłach tej ulicy koło rzeki. Tam ładnie strzyże p. Ania. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Rzeczywiscie "Pedałki" rewelacyjnie ścinają, nie widziałam, że nadal maja swój zakład w Lęborku...
Od lat chodzę do DOROTY, fryzurkę na slub równiez robiłam u nich... było super, uczesano mnie tak jak pokazałam na zdjęciu...
Byłam też raz kiedyś na układaniu włosów w tym pasaży nad rzeką, nie byłam zadowolona...
czyli pozostaje salon Dorota....:)

ps. Ona23 -chyba miałyśmy wesele tego samego dnia w Łebie-7.06.2008 ??:)
pozdrawiam
Dokładnie, miałam wesele 07.06.2008 r. w Łebie :-)
Skąd wiesz...??
p. Ania Stykała malowała nas obie :)
:-) już wszytsko jasne, wspominała mi również o Tobie...
dziewczyny ile kosztuje czesanie u Doroty?

image
image
okolo 20zl
Ona-23 gdzie twoja relacja ze ślubu i co ostatecznie wymyśliłaś z dekoracją kościola w Łebie? :)

image
moronia, a czy za duzo wymagam proszac o numer telefonu do pani Doroty?:) Tak sie sklada, ze mam byc na weselu w Leborku (na marginesie dodam ze nigdy wczesniej w Leborku nie bylam) pod koniec pazdziernika a wlosy mam tak nieposluszne ze za nic sobie sama z nimi nie poradze:) A wy tutaj strasznie skuteczníe zareklamowalyscie ta pania -Dorotke:)
Pozdrawiam i licze na pomoc
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ostatnio sporo panien mlodych czesze się też na Sienkiewicza (prostopadla do Grunwaldzkiej) pozdrawiam :)

image
Witam Tandem (hymm chyba Kasia :-) masz na imię ...)
Relacje... czekam jeszcze na zdjątka. Jak tylko je dostanę (za tydzień powinny być gotowe) na pewno wrzucę kilka... Dopiero ochłonęłam po tym cudownym dniu :-), byliśmy teź w podróży poślubnej, czas jakos szybko mija :-). Postarams ię cos napisać i na dniach zamieścić.
Z Kościołem dogadałam się z siostrami... zrobiły dekorację tak jak chciałam (no prawie tak jak chciałam:-)ogólnie było slicznie...) Kościółek sam w sobie jest tam przeuroczy.Pozdawiam
tak, Kasia :) to niecierpliwie czekamy na relacje :) pozdrawiam

image
Relacja będzie jak tylko będą zdjątka... :-) Pozdrawiam!

Ja u Doroty płaciłam 50,- za czesanie ślubne, był to taki "ala kitek czesany na bok, całość podpinana na wsówki".
To w Lęborku jest fryzjer?

Żartowałem.