Widok

fryzjer Przymorze/Żabianka

Dziewczynki znacie moze jakiegos dobrego fryzjera, majacego fach w rekach, z okolic Przymorza lub Zabianki? Chodzi mi tylko o strzyzenie,ale tak by fryzjer stworzyl na mojej glowie dokladnie to co bym chciala, a nie to co akurat mu sie uda... ;)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja polecam salon Beata na obr.Wybrzeża 6B ,obie panie mają głowy na karku i wiedzą co robią. Zawsze wychodzę od nich zadowolona ,a fryzurki jak z katalogu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzieki Agusia:)
i tak - powiedz, że do Pana Tomka, bo mogą Cie umówić do tej dziewczyny :]
Mamaalanka - na Żabiance :) koło przychodni i kościoła przy deptaku :] wjazd na przeciwko Żabusi i przed wieżowcami na końcu w lewo, później w prawo jak skończy się mały parking (objeżdżasz przychodnię prawie dookoła)

image

jak coś - sprawdź tu http://maps.google.com/
Dziewczyny a gdzie jest ul Gdynska?I jak sie bede umawiac to mam powiedziec ze do P.Tomka?
Proponuję salon fryzjerski bellesa na żabiance, ulica Gospody 19 (pawilon ze straża miejską). Dobra fryzjerka, uważam że godna polecenia. na stronei http://www.bellesa.pl masz cennik, pozdrawiam:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aga sorki,dopiero teraz zobaczylam ze chcialas namiary.
Podaje numer 784-931-810,ja bylam u Karoliny ale podobno jeszcze lepiej scina Wioletta tylko ze ona jest zawsze rano to ja nie dam rady bo praca.
i jeszcze wyżej jako Kasia :]
Anka i Ewa - IP Cię zdradziło...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadzam się z opinią o p.małgosi z ul.tysiąclecia korzystam cały czas
spróbuj skorzystaćć ze świetnej pracy pani małgosi ul. tysiąclecia. to dopiero efekt będzie. pozdrawiam
na dąbrowszczakow takich 2 panow pracuje. Ja zawsze wychodze zadowolona a ostatni nawet bardzo. Bo fajnie i niedrogo. Za farbowanie dlugich wlosow (2 odcienie) i pozniej strzyzenie zaplacilam 100 pln. zdaje sie ze dąbrowszczaków 11a (taka niebieska sciana) dodatkowo maja spa dla wlosow w przyzwoitych cenach i slyszalam o tym duzo dobrego:)
polecam świetną fryzjerkę na ul.tysiąclecia
skorzystaj z fryzjera na ul tysiąclecia. to dopiero czad.polecam
jasne super fryzjerka na przymorzu ul tysiąclecia świetna współpraca podczas strzyżenia z klientem. polecam
polecam pana tomka

http://www.hair-studio.com.pl/kontakt.html

jestem super zadowolona i cena przystepna

image
Wspaniały fachowiec, cierpliwy, z delikatnymi rękami - jestem pod wrażeniem! Za pasemka, obcięcie i wiele porad fryzjerskich zapłaciłam 220 zł (włosy do ramion). Na pewno wrócę! :)
Ania - podasz namiary?
ja sie strzyglam,bylam super zadowolona.Naprawde polecam.
Jednak teraz zmienilam fryzjerke bo uwazam ze 55zl to troche za drogo.Wlasnie wrocilam od fryzjera z wrzeszcza,ktorego polecila mi kolezanka i tez jestem zadowolona.Aha i zaplacilam 30zl
Ktoś się strzygł w salonie TOMASZA, ale u Pani Magdy?

Inne tematy z forum Moda i uroda

Sklep Valetta.pl opinie (1737 odpowiedzi)

Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl? Jak z jakością tych rzeczy?...

perfumeria trojmiejska - proszę o opinie (50 odpowiedzi)

prosze o opinie? taka ktora dowozi do klienta

do góry