Widok

fryzjer Przymorze/Żabianka

Dziewczynki znacie moze jakiegos dobrego fryzjera, majacego fach w rekach, z okolic Przymorza lub Zabianki? Chodzi mi tylko o strzyzenie,ale tak by fryzjer stworzyl na mojej glowie dokladnie to co bym chciala, a nie to co akurat mu sie uda... ;)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem jak tam jest ale byłam u pani Karoliny naul.rzeczypospolitej i była,m zachwycona
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jestem jedną z klientek salonu Studio Konkol z Żabianki ( fryzjer pan Tomek) i potwierdzam, że można spokojnie zaufać całemu personelowi oddając się tam w ręce specjalistów. jest tylko jeden minus - brak oficjalnego cennika :( co niestety skutkuje każdorazową niespodzianką finansową po wykonanej usłudze!!! - TO ZANIEDBANIE GODNE KARY FINANSOWEJ W PIH - Zanim siądziesz na fotel - ustal ile zapłacisz, przynajmniej będziesz wiedzieć czy cię na to stać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Salon Beata na przymorzu na Obrońców Wybrzeża koło banku millenium , polecam Panią Beatę . Kolor zawsze trafiony (a lubię zmiany ) i z fryzury zawsze jestem zadowolona . Ostatnie dzieło było robione nożem chińskim. zarąbisty efekt a włosy układają się super !
Salon Beata na przymorzu na Obrońców Wybrzeża koło banku millenium , polecam Panią Beatę . Kolor zawsze trafiony (a lubię zmiany ) i z fryzury zawsze jestem zadowolona . Ostatnie dzieło było robione nożem chińskim. zarąbisty efekt a włosy układają się super .Myślę że będziesz miała to co będziesz chciała, bo w moim przypadku zawsze tak jest a i pracy mają ,trzeba się umówić chociaż kilka dni wcześniej.
Proszę o namiary do p. Tomka na Zabiance

Inne tematy z forum Moda i uroda

Opinie o sklepie AnKa Biżuteria? (3 odpowiedzi)

Hej! Czy ktoś z Was robił zakupy w sklepie internetowym AnKa Biżuteria? Zastanawiam się nad...

Sklep Valetta.pl opinie (1736 odpowiedzi)

Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl? Jak z jakością tych rzeczy?...

do góry