Widok
Witaj ja polecam zakład fryzjerski JUSTYNA ul. Ogrody nanieckie (tam gdzie cyfra+) jest tam też kosmetyczka niestety niewiem jak ona maluje za to fryzjerka Justyna jest SUPER mnie czesała już dwa razy na wesela a moją koleżankę do ślubu i w obu przypadkach fryzurki okazały się bardzo trwałe (wytrzymały do końca poprawin a ja w mojej spałam.)Pozdrawiam
Kosmetyczke polecam Panią Olę z klubu Piruet na 3-go Maja (pomalowała mnie i moją mamę bardzo ładnie, zupelnie tak jak chciałam, ponadto ma profesjonalne kosmetyki i nie jest drogo). Z kolei u fryzjera byłam na ul. Rzeźnickiej (na przeciwko domu handlowego Nanice) jest taki zakład fryzjersko-kosmetyczny, moze nie wygąda on najlepiej z zewnątrz, ale fryzury robią swietnie. Moja fryzura trzymała mi się 3 dni i trzymałaby sie dłuzej tylko sama już ją zepsułam :o
może Henryk na Kaszubach widziałam że teraz mają salon w tym nowym centrum "Kaszuby", to jeśli chodzi o fryzjera. Czesałąm sie tam na ślub, płaciłam 100zł za dwie fryzury próbną i normalną.
U kosmetyczki byłam w salonie koło elektryka, tam na rogu za rondem, nei wiem jak sie nazywa, pani bardzo miła, makijaż 30zł, oczyszczanie twazry 50zł, pani bardzo ładnie mnie umalowała
U kosmetyczki byłam w salonie koło elektryka, tam na rogu za rondem, nei wiem jak sie nazywa, pani bardzo miła, makijaż 30zł, oczyszczanie twazry 50zł, pani bardzo ładnie mnie umalowała