Widok

fryzjer

szukam salonu dobrej, fryzjerki z gdanska? robiaca blond nie zolte wlosy w rozsadnej cenie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak 100zł:-)
A ja stanowczo odradzam Agnieszkę Kruczek z Salonu Duet w Pruszczu Gd. Może i nie ma zbyt drogo, ale ma najtansze farby, jakość kosmetyków prymitywna! Wszystkie moje znajome które były u niej, mają teraz zniszczone, suche włosy.
Gdańsk Day Spa jest w gdańsku kosmetyki także L'oreal Professional i przystepne ceny

Takze zapraszam
hehe żaden z Degowskich nie ma żony... Jeszcze wolni ;)
Ja polecam profesjonalny Salon EWA w koścerzynie na ul.Kościelnej na rynku wiem, że daleko ale nie dość że super produkty bo Loreal profesjonal to jeszcze przystępniejsze ceni, niżeli w tego typu salonach w trójmieście!!!!!!!!!!!
Studio fryzur we wrzeszczu
ul: Sychty 18A

Naprawde warto do nas wpasc.

U nas poczujesz sie i bedziesz najważniejsza.

http://www.gdanskdayspa.pl
agnieszka kruczek DUET na kochanowskiego ma slon super zawsze doradzi i wysłucha bardzo fajna atmosfera i co przedewszystkim nie ma drogo !!
byłam! jestem bardzo zadowolona z fryzury i kolor dobrali, jest super;
najważniejsze jest strzyżenie, polecam, jest nie najtaniej, ale wazne ze jestem zadowolona :)
Moje Panie, mam zamiar wybrać się na Rajską do http://www.alternative-club.com/personel.php, na początku marca :) dam znać czy polecam :)
a ja polecam w GDYNI centrum szkoleniowe APUS :) dziewczyny ucza sie na fryzjerki, scinaja farbuja i rozjasniają pod stała kontrolą profesjonalistki wiec nie ma sie co bac ze cos nie wyjdzie :)
ja ostatnio bylam i za mycie,odzywke,sciecie i modelowanie zaplacilam 5zł oi jestem bardzo zadowolona :)
po mnie skusiła asie mama i za mycie, pasemka na calosci wlosow, i modelowanie zaplacila 30zli i jest bardzo zadowolona ;)
A ja degowskich nie lubie :P uwazam ze jego zona w szegolnosci strzyze w sposob jaki ona lubi nie jaki preferuje jej klientka ;) chodzilam do nich ponad 10 lat, teraz preferuje pania kwiryne, ktora komus tutaj niepodpasila zbytnio, jak farbuje to niewiem bo ja niemalowana, ale strzyze bardzo dobrze, przynajmniej mnie, zawsze wychodze zadowolona :)
a ile kosztuje baleyage ze ścięciem u P. Oli? :)
No i sobie zawróciłam głowę :-)) W Alternative strzyżenie włosów średnich kosztuje 65zł. Polecam, fajna atmosfera, czysto, schludnie. Będę ich stałą klientką.

Polecam Alternative!!

Ja chodzę od pewnego czasu do Alternative na al.Grunwaldzkiej 471. w centrum Familia tam gdzie jest Piotr i Paweł.Jestem naprwde bardzo zadowolona choć należę do bardzo wymagających klientek.Przyszłam tam z mega rozjaśnionymi i zniszczonymi włosami przez poprzednią fryzjerkę.Uratowali moje włosy, mam śliczny nowy kolor i bardzo dobrze ostrzyżoną głowę.Bardzo polecam!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jakie są ceny w alternative??? Mam czym sobie głowę (włosy :-)) ) zawracać?
ktoś poleca salon pana dariusza dygowskiego, w sumie nie ma juz chyba kogo polecać bo 3 jego fryzierów przeszło własnie do alternative na przymorzu i rajskiej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
idz do alternative na przymorzu, bylam wczoraj u pana Kamila i naprawde "zrobil mi dobrze" co sie jeszcze nigdy nie zdażyło. jestem wymagająca jeśli chodzi o obsługe klienta a tam oferuja naprawde wysoki poziom. widać ze klienci wychodzą zadowoleni. Polecam :)
a to ostatnio moja kolezanka u nich byla i wyszla bardzo zadowolona. co prawda nie farbowala ale chciala zeby jej doradzili ze scieciem.
jakie są ceny w solonie alternative? na ich stronie nie znalazłam cennika. Interesuje mnie strzyżenie włosów półdługich.
tez polecam Pania Ole

Inne tematy z forum Kobieta

Terapia małżeńska-szukam pomocy (108 odpowiedzi)

Witajcie.Dziewczyny wiem,ze jestescie niezastapione dlatego zwracam sie do Was z prosba o...

Adwokat Rozwód Gdansk (8 odpowiedzi)

Witajcie, polecacie kogos rzetelnego?

do góry