Widok

fryzjer

szukam salonu dobrej, fryzjerki z gdanska? robiaca blond nie zolte wlosy w rozsadnej cenie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam salon alternative w gdańsku cenny nie da niskie ale salon jest najlepszy. dobora kolor fryzure i pokażą jak sie uczesac. naprawde warto. podaje ich strone internetową http://www.alternative-club.com/personel.php
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a jak cena za pasemka (2 kolory) na poldlugich wlosach?
image
image
Bardzo POLECAM Panią Ewę. Ma mały salonik wyglądający jak kiosk z prasą na Suchaninie w Gdańsku ul. Taborowej.
Włosy robi super extra i doradza fryzury )w razie potrzeby)..
Polecam Salon Dariusza Degowskiego na ul.Heweliusza
naprawdę warto :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja wykonuje usługi fryzjerskie w domu,jak by był ktoś chętny,mój meil to Kamila1833@wp.pl:)pozdrawiam
Polecam salony "Bogna" oraz "Szyk", namiary masz w necie, oba w Gdańsku.
a ja chodzę robić blond do "studio hanny zyguła" do p.Oli....trafiłam tam z zółtkiem na głowie a teraz mam piekny swietlisty blond...polecam dziewczta :)
we wrzeszczu przy dworcu koło Białej, jest salonik fryzjerski. Pani Alicja Miotka, świetnie farbuje i strzyże.
image
Ja robię blond w BOGNIE na ul. Szerokiej, niestety koszt z cieciem i ułożeniem 180 zł, ale polecam, blond nie wychodzi żółty. Zaopatrz się również w szampon np. SHINE BLOND z L'oreal, jest świetny i włosy nie są żółte.
bbc studio w pruszczu przy niepodległości, byłam kiedyś u takiej babki w brzeźnie - miała na imię Kwiryna i spaliła mi włoski troszkę - nie polecam
Polecam Studio Styl na Przymorzu.
Bardzo mila atmosfera i fryzjerki zawsze doradza w doborze fryzury.
Ceny przystepne.
Polecam tam rowniez pania od paznokci-rewelacja!
Polecam "Twój Salon" na Ogarnej w Gdańsku, ceny nawet przystępne a fryzjerka bardzo fajnie doradza. Poza tym zauważyłam, że jak ktoś chce np. koka to inna go czasze a jak strzyżenie i farbowanie to też inna się specjalizuje.
OO to i ja chetnie skorzystam,a najlepiej jeszcze żeby to był salon gdzie dobrze doradzą w wyborze fryzurki:)))
Może ktos polecic taki salon??
nalepiej pruszcz rotmanka gdansk

Inne tematy z forum Kobieta

Zmarszczki na czole (131 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?

CO Z TYMI OFERTAMI PRACY? (12 odpowiedzi)

Przeglądając ogłoszenia z ofertami pracy, nie trudno zauważyć, że wszystkie oferty są skierowane...

Niskie libido u mojego mężczyzny (38 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

do góry