Widok
A ja polecam salon fryzjerski w Gdynii...Studio Hanny Zyguła. Czesała się tam moja koleżanka na ślub i ja również. Jest tam również wizażystka która zrobiła nam extra makijaż. Mojej koleżance która byłą panna młodą trzymał sie cała noc...normalnie byłyśmy w szoku :) naprawde polecam. To jest chyba ulica Żwirki i Wigury...w Gdynii...rewelacja!
Twój osobisty fryzjer domowy - usługi w domu klienta, zainteresowane Panie zapraszam
-- pozdrawiam Monika 601-099-177
(każdą usługę można skomentować na moim portfolio w www.trojmiasto.pl/Osobisty-fryzjer-domowy-o22886.html
zapraszam do zapoznania się z opiniami klientek)
-- pozdrawiam Monika 601-099-177
(każdą usługę można skomentować na moim portfolio w www.trojmiasto.pl/Osobisty-fryzjer-domowy-o22886.html
zapraszam do zapoznania się z opiniami klientek)
Nie masz czasu. Twoje włosy go potrzebują, dlatego zadzwoń i umów się na wizytę w Twoim domu. Profesjonalna fryzjerka zadba o Twoje dobre samopoczucie i komfort. Monika 601-099-177 www.twojfryzjer.com.pl lub www.trojmiasto.pl/Osobisty-fryzjer-domowy-o2288
ja byłam, ale tylko raz w studio Mak, ul. Klonowa 1/10 (tzw. rzemieślnik).
U pani Adrianny - chyba właścicielki. Byłam całkiem zadowolona, bo namówiła mnie na odbarwienie włosów, po "czekoladzie" palette. Wyszło bardzo dobrze. Nie było czym się zachwycać, bo przed ślubem, nie chciałam zmieniać fryzury, a tylko wrócić do rudego koloru, więc fryzjerka nie mogła się "popisać".
Moja kumpela była u jej męża, rewelacyjnie ją obciął.
[/url]
[/url]
U pani Adrianny - chyba właścicielki. Byłam całkiem zadowolona, bo namówiła mnie na odbarwienie włosów, po "czekoladzie" palette. Wyszło bardzo dobrze. Nie było czym się zachwycać, bo przed ślubem, nie chciałam zmieniać fryzury, a tylko wrócić do rudego koloru, więc fryzjerka nie mogła się "popisać".
Moja kumpela była u jej męża, rewelacyjnie ją obciął.
[/url]
[/url]
Witam polecam z pełną odpowiedzialnością Strefe Cięcia w Gdańsku na ul.Igielnickiej4 nr telefonu do salonu 058 792-13-36-13 polecam właścicielkę Karolinę nie łatwo się do niej dostać ale super dziewczyna bardzo kreatywna zawsze ma nowe pomysły pracuje na bardzo dobrych kosmetykach,super strzyże i fajnie czesze!
Polecam Wiesie Horn, wlascicielke salonu Retro Atelier we Wrzeszczu
http://retroatelier.com.pl
Super farbuje, czesze i strzyze... Mozna jej zaufac z kazda rzecza, a nie jak niektore fryzjerki "tego nie robie" , "w tym jest lepsza kolezanka" , "w tym sie nie specjalizuje" ....
http://retroatelier.com.pl
Super farbuje, czesze i strzyze... Mozna jej zaufac z kazda rzecza, a nie jak niektore fryzjerki "tego nie robie" , "w tym jest lepsza kolezanka" , "w tym sie nie specjalizuje" ....
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm