Widok

fryzjer we Wrzeszczu

Wesele Moda i uroda Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kogo polecacie?????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
może jednak?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja w do Lotni chodzę to już zaspa i tam polecam pania mirelę i panią Dorotkę :)
image

image

image

Polecam salon fryzjerski "Studio" i panią Renatę- fantastycznie farbuje i doradza. Obcinam włosy u Niej od 8 lat. Wrzeszcz ul. Klonowa 1/14 (pierwszy salon od dworca)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
trzeba bedzie sprawdzic ;)
Ja polecam studio Bogna, a tam panią Wiesię, Kamila lub Krzysztofa.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9
ja polecam pania Anete z salonu FryzjerKI przy Dmowskiego ;)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 10
polecam pana Andrzeja z ul De Gaulle'a, czesał moją córkę. rewelacja
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
A ja polecam salon fryzjerski w Gdynii...Studio Hanny Zyguła. Czesała się tam moja koleżanka na ślub i ja również. Jest tam również wizażystka która zrobiła nam extra makijaż. Mojej koleżance która byłą panna młodą trzymał sie cała noc...normalnie byłyśmy w szoku :) naprawde polecam. To jest chyba ulica Żwirki i Wigury...w Gdynii...rewelacja!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Acha...czesała nas p.Ola :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Bardzo POLECAM Panią Ewę. Ma mały salonik wyglądający jak kiosk z prasą na Suchaninie w Gdańsku ul. Taborowej.
Włosy robi super extra i doradza fryzury )w razie potrzeby)..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Twój osobisty fryzjer domowy - usługi w domu klienta, zainteresowane Panie zapraszam
-- pozdrawiam Monika 601-099-177

(każdą usługę można skomentować na moim portfolio w www.trojmiasto.pl/Osobisty-fryzjer-domowy-o22886.html
zapraszam do zapoznania się z opiniami klientek)
Nie masz czasu. Twoje włosy go potrzebują, dlatego zadzwoń i umów się na wizytę w Twoim domu. Profesjonalna fryzjerka zadba o Twoje dobre samopoczucie i komfort. Monika 601-099-177 www.twojfryzjer.com.pl lub www.trojmiasto.pl/Osobisty-fryzjer-domowy-o2288
salon "Paula Roccialli" w Galerii Baltyckiej
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
polecam salon na Wyspiańskiego Retro Atelier. Czesała mnie P.Ola . Robi rewelacyjne plecionki z włosów
ja byłam, ale tylko raz w studio Mak, ul. Klonowa 1/10 (tzw. rzemieślnik).
U pani Adrianny - chyba właścicielki. Byłam całkiem zadowolona, bo namówiła mnie na odbarwienie włosów, po "czekoladzie" palette. Wyszło bardzo dobrze. Nie było czym się zachwycać, bo przed ślubem, nie chciałam zmieniać fryzury, a tylko wrócić do rudego koloru, więc fryzjerka nie mogła się "popisać".
Moja kumpela była u jej męża, rewelacyjnie ją obciął.
image[/url]image[/url]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Witam polecam z pełną odpowiedzialnością Strefe Cięcia w Gdańsku na ul.Igielnickiej4 nr telefonu do salonu 058 792-13-36-13 polecam właścicielkę Karolinę nie łatwo się do niej dostać ale super dziewczyna bardzo kreatywna zawsze ma nowe pomysły pracuje na bardzo dobrych kosmetykach,super strzyże i fajnie czesze!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Polecam Wiesie Horn, wlascicielke salonu Retro Atelier we Wrzeszczu
http://retroatelier.com.pl
Super farbuje, czesze i strzyze... Mozna jej zaufac z kazda rzecza, a nie jak niektore fryzjerki "tego nie robie" , "w tym jest lepsza kolezanka" , "w tym sie nie specjalizuje" ....
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
A ja polecam serdecznie Wiolette z salonu NEW LOOK na Jesionowej we Wrzeszczu. Jest najlepsza i chodze do niej juz z 8 lat. pozdrawiam
a ja polecam Anete z salonu fryzjersko- kosmetycznego we wrzeszczu na ul.chrzanowskiego. super babeczka. doradzi co i jak a jak nie masz pomyslu to ci cos zawsze fajnego wymysli! do slubu tez mnie bedzie czesala :)
pozdrawiam
czy wie ktoś może gdzie pracuje teraz pan Kamil który miał założyc własny salon? uprzednio pracował w salonie bogna we wrzeszczu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (76 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

wypadek kota (6 odpowiedzi)

proszę pomóżcie.prawdopodobnie moja ukochana kicia wpadła pod samochód w środę 16tego okolice...

do góry