Widok

fryzjer we Wrzeszczu

Wesele Moda i uroda Wrzeszcz Górny Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kogo polecacie?????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Polecam studio Retro Atelier, a szczególnie jego właścicielkę Panią Wiesie Horn. Super strzyże dokładnie wie co do Ciebie pasuje nie tylko do wyglądu ale do stylu bycia. Ceny przyzwoite i miła atmosfera. Salon znajduje się na Wyspiańskiego 20. tel 7327999
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10
Czy ktoś wiem może jak wyglada cenowo w kris-art, chciałabym cos zrobić z włosnami, podciąć moze zmienić kolor, mam włosy do ramion i cieńkie. Juz tyle czytałam o p. Krzysztofie , że chętnie bym sie do niego wyrała, nie jestem z Gda i nie orientuje sie ile tam kosztuja takie usługi? Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9
a ja chodzę do Maji.Ładnie scina i nie bierze drogo.
To salon fryzjerski na przeciwko Kościoła (dużego) na Mickiewicza, po schodkach.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 10
polecam salon na ul Kościuszki

http://www.salon-fryzur.gda.pl/index.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10
Polecam z całą odpowiedzialnością Fryzjerkę Martę z Wrzeszcza ul. Kochanowskiego. Fryzury na wyjsćia typu wesela ( robiłam również czesanie ślubne) farba, ścięcia itd. Pełen profesjonalizm oraz miła ,sympatyczna atmosfera to na pewno wielki plus tego salonu, godziny otwarcia również są dostępne chyba dla każdej osoby.
Jestem klientką Marty już chyba ok 5 lat :)
POLECAM!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
nie dawno robiłam balejaż w salonie KRYSTYNA we Wrzeszczu ul Słowackiego (nad Baltą), mają asortyment Loreala i ceny spoko...pierwszy raz miałam tak pięknie zrobiony balejaż i nie mam zniszczonych włosów ! koleżanka czesała się na wesele i fryzurka z*******a!!! trzymała się do poprawin. Polecam szefową, P.Krystynę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
cięzko znzleść dobrego fryzjera ja chya znalazłam.Byłam dwa razy i jak narazie super!! ale, to super sporo koztuje!!! mimo wszystko warto! salon krisa znajduje się na zaspie na startowej kris art
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
ja chodze do P:rzemka do Belligio
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
witam.
Monika jak kilka innych fryzjerek(Beata ruda, Zosia oraz Kasia)
z En Vogue pracuje teraz w Alternative na Przymorzu..
zapraszamy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
http://studio-fryzur.com

Zdecydowanie najlepszy dobór fryzur !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Polecam salon RETRO ATELIER na ul. Wyspiańskiego. Czesze mnie pani Wiesia, ale jak zobaczyłam co p. Krzysztof zrobił z włosami mojej mamy to zaniemówiłam z zachwytu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
A nie wiecie może gdzie pracuje teraz Monika blondynka z salonu En Vogue ??
Tylko do niej miałam zaufanie :), bo radziła sobie świetnie z moimi kręconymi włosami :D

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
odradzam ! Pani raczej nie jest pozytywnie nastawiona na zadowolenie klientki
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
faktycznie Alternative jest super, tylko że są na Przymorzu albo w Gdańsku Głównym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
ja chodzę do alternative i jest ok
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11
Krzysztof pracuje w salonie Retro Atelier na Wyspiańskiego 20 tel.7327999
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
krzysztof ma na startowej koło romantiki Kris -art. przy okazji polecam;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
wizyty domowe.... zapraszam na gg: 10764586 po więcej informacji...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
pomyłka... pan Krzysztof a nie Kamil;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
czy wie ktoś może gdzie pracuje teraz pan Kamil który miał założyc własny salon? uprzednio pracował w salonie bogna we wrzeszczu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7