Widok
fryzjer z La Perla Gdynia, Harcerska
beznadzieja,
facet nie umie dobrać ciekawej, DOBREJ dla kienta fryzury, do (...)
Atmosfera podczas cięcia jest dość średnia, facet nie słucha klienta tylko robi co mu sie podoba.
Nie polecam go niestety, ale to co opisałam to moje subiektywne odczucia, może sa osoby które maja inne zdanie.
facet nie umie dobrać ciekawej, DOBREJ dla kienta fryzury, do (...)
Atmosfera podczas cięcia jest dość średnia, facet nie słucha klienta tylko robi co mu sie podoba.
Nie polecam go niestety, ale to co opisałam to moje subiektywne odczucia, może sa osoby które maja inne zdanie.
wypowiedź zmoderowana ( 2012-02-10 09:34:36)
Jestem dokładnie tego samego zdania, fryzjer wogole nie zwraca uwagi na klienta. Prosilam o podciecie koncowek, wiec nic wymyślnego, ale ściecie włosów trwające 7 minut to lekkie przegiecie, caly moj pobyt w salonie trwal 20 min z myciem i układaniem, poza tym okazało sie ze za chwilke przyszła pani ktora miała wizyte umowiona 10 min po mnie:/ na pewno wiecej tam nie pojde:)
Nie polecam salonu, reklamowali się na Groupon więc skorzystałam ale i tak musiałam poprawiać gdzie indziej. Usługa wykonana w ekspresowym czasie, mycie, strzyżenie i modelowanie (bardzo grube włosy) trwało lącznie 40 minut przy czym czas z góry był już zaplanowany bo zaraz po mnie była nastepna klientka. Fryzjer się nie wysilił, miał podciąc i pocieniować włosy przy czym według mnie to chyba nie zrozumiał prostego polecenia. Fryzjerka u której poprawiałm włosy po miesiącu od feralnej usługi przekonana była że moja ostatnia wizyta u jakiegokolwiek fryzjera była conajmniej rok wcześniej.....NIGDY WIĘCEJ LA PERLA
bardzo cenię sobie fryzjerów, którzy szybko modeluja i układają włosy-a zdarza to sie bardzo bardzo rzadko! Uważam, że jest to zaleta a nie wada. Często korzystam z tego typu usług i nie mam czasu, żeby fryzjer się nade mną rozczulał, tudzież dopiero co się uczył modelować, czy układać moje włosy, z czym niejednokrotnie miałam do czynienia.Natychmisat rezygnuje z usług takiego fryzjera/fryzjerki.
zgadzam się całkowicie z poniższymi opiniami,
beznadzieja, bardzo, bardzo słabo
strzyżenie jest ekspresowe, niestarannie wykonane, a fryzura jakby nie dokończona. Chciałam tylko lekko podciąć włosy i pocieniować. A włosy zostały tylko skrócone, widocznie fryzjer ma krótką pamięć i zdążył zapomnieć, że ma jeszcze pocieniować. W konsekwencji włosy w ogóle się nie układają a fryzura jest do poprawy. Szczerze nie polecam.
beznadzieja, bardzo, bardzo słabo
strzyżenie jest ekspresowe, niestarannie wykonane, a fryzura jakby nie dokończona. Chciałam tylko lekko podciąć włosy i pocieniować. A włosy zostały tylko skrócone, widocznie fryzjer ma krótką pamięć i zdążył zapomnieć, że ma jeszcze pocieniować. W konsekwencji włosy w ogóle się nie układają a fryzura jest do poprawy. Szczerze nie polecam.