Widok
fryzjerka na 25 grudnia... please help...
mam problem ze znalezieniem fryzjerki na 25 grudnia, ślub mam na 14, makijaż na 11, czyli czesanie musi być rano... sama nie wiem czy lepiej w domu czy w salonie (ze względu na sprzęt)... fryzjer/ka raczej z gdyni lub ew. sopot, bo mieszkam w gdyni-karwiny... pomóżcie prosze, bo widzę, że wiedza w Was wielka...!
pozdrawiam
marzena
pozdrawiam
marzena
hej:)
moja swiadkowa miala w zeszlym roku identyczna sytuacje. polecam Pania Jole z Sopotu - salon ma oczywiscie nieczynny w swieta ale na pewno dojedzie do Ciebie do domu. mnie czesala na moj slub - fantastycznie!!!no i przystepne ceny.
salon w sopocie na ul. grunwaldzkiej, nie znam nazwy, ale blizej ul. 3go maja a dalej od monciaka, jak sie idzie do mola to jest po lewej stronie.
pozdrawiam
moja swiadkowa miala w zeszlym roku identyczna sytuacje. polecam Pania Jole z Sopotu - salon ma oczywiscie nieczynny w swieta ale na pewno dojedzie do Ciebie do domu. mnie czesala na moj slub - fantastycznie!!!no i przystepne ceny.
salon w sopocie na ul. grunwaldzkiej, nie znam nazwy, ale blizej ul. 3go maja a dalej od monciaka, jak sie idzie do mola to jest po lewej stronie.
pozdrawiam
Nie ja nie mam duzo komentarzy odnosnie daty i nie mam z tego powodu wiekszych kosztów. Tylko musze wszystko bardziej precyzyjnie dograc i dobrać ludzi (orkiestra, obsługa kelnerska, fryzjer, foto, dokładna i potwierdzona lista gości) bo to sa zawsze swieta i trzeba mieć pewnych ludzi na taka date :-))))