Widok

fryzura a`la Magda Gessler

Bardzo mi się podobają jej włosy... czy to trwała? Jak uzyskać taką fryzurę?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
uwielbiam jej hery
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z dwa dni temu też myślalam o jej włosach :))) Chcialabym mieć taki lokowy nieład

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja obstawiam że loki są naturalne - wówczas łatwo uzyskać taki efekt :) starczy włosów nie uczesać po umyciu i wysuszyć "na wietrze" i gotowe ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja mam takie :) potwierdzam wystarczy umyc i nie wiecej. ja dodatkowo stosuje piankę nigdy nie susze suszarką i nie czeszę:)
chyba jak nei masz natralnie kreconych to nie uzyskasz takiego rezultatu- przykro mi.

Może jednorazowo fryzjer ci zrobi ale wątpie by dało się na stały efekt
Cholera ja też bym takie chciała!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wiecie co dziewczyny fajne takie własy wyglądają jak są zrobione:) A wymagaja robienia codziennie. Ja mam takie falowane naprawde super wygladaja jak si e je umyje ulozy wgniecie jakis preparat i pozwoli wyschnąc. Niestety rano po przebudzeniu juz tak super nie wygladaja pusza się,"sianują" i rozprostowują (takie brzydkie rozmemlane loki)Tak ze naprawde takie wlosy są momentami uciążliwe. są suche (taka struktura) i wymagają pielegnacji. U Magdy Gessler wygladają super ale przed programem pewnie sztab ludzi poprawia kazdy kosmyk, ja sztabu nie mam i naprawde co rano wygladam jak czarownica:)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiedys czytalam - chyba na FB Magdy Gessler - ze fryzjerka wyczarowuje Jej takie loki, w tym czasie Ona ucina sobie drzemke miedzy podrozami. W tym odcinku nie bylo widac ale wczesniej zwrocilam uwage, za 1 dnia rewolucji wlosy piekne ;) im dalej tym gorzej ;) czyli pewnie brak tej fryzjerki na wyjazdach.
Ale czy wlosy naturalnie krecone? Tego nie wiem ;)
W kazdym razie przynajmniej bardzo podatne na krecenie.
a ja ciesze się z moich prostych włosów ;-) nie chciałabym wyglądać jak pudel ;-P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja mam takie po każdym myciu.
Marze o tym aby mieć proste xDD
Ja mam roste jak druty i marzę o byciu pudlem !!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja mam ni w 5 ni w 9.
Ani proste, ani kręcone - tzw "podatne".
Jak nakręcę, to się rozprostowują, jak wyprostuję, to zaraz się falują.
Masakra!

Chyba bym wolała proste, łatwiej je opanować ;)

Też obstawiam, że Geslerowej robią te włosy przed każdym programem...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiedyś widziałam, jak przed jakimś programem śniadaniowym (DDTVN?) pokazali scenkę z przygotowań gości, i właśnie tam fryzjerka robiła Geslerowej włosy lokówką/prostownicą- chyba można na prostownicę tak zawinąć żeby były takie połamane (nie wiem co to było bo mam krótkie i proste i nawet suszarki nie potzrebuję;P).
Efekt- okazała burza loków. A na fotelu siedziałą taka... niedorobiona :)

ps. Też chciałabym mieć kręcone :)
mam koleżankę fryzjerkę i mówiła, że MG faktycznie ma kręcone ale ta fryzura jest mocno stuningowana. Dodawanie objętości, podkręcanie loków i różne preparaty. Gdyby nie to, miała by loki ale nie aż takie i nie aż tyle:-)
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=272485686135995&id=112484985469400
"Dzien dobry....kolejny dzien slonezny dajacy duzo energii.... Ania kreci loki a ja z wami rozmawiam...."
A mnie interesuje jaki to kolor:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeśli chcesz mieć takie włosy zapytaj fryzjera o "styling" lub jakkolwiek się to pisze. Moja siostra miała proste włosy po tym zabiegu jej włosy są identyczne jak u Magdy Gessler. Tylko najgorsze jest w tej fryzurze to że codziennie musi je co rano myć, suszyć suszarką z dyfuzorem i nakładać specjalistyczne preparaty do włosów kręconych. Ale efekt jest naprawdę świetny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
O fajnie ze napisalas ja mam krecone i jestem bardzo zadowolona ale pielegnacja to codziennosc tak naprawde 10 minut dziennie mycie suszenie itp jak ide ulica to malolaty mowia ty chyba gesler ale tylko w nocy :)))
Hej mam takie same loki jak Magda Gessler po umyciu wysuszyć zimnym powietrzem suszarki i kupcie sobie wosk do włosów kręconych koszt 8-10 zł mmmm są jak sprężynki

Inne tematy z forum Moda i uroda

Sklep Valetta.pl opinie (1736 odpowiedzi)

Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl? Jak z jakością tych rzeczy?...

Opinie o sklepie AnKa Biżuteria? (3 odpowiedzi)

Hej! Czy ktoś z Was robił zakupy w sklepie internetowym AnKa Biżuteria? Zastanawiam się nad...

do góry