Widok
z kim na kawę
Hej, Tak się zastanawiam, czy jeśli ktoś z racji biegu życia nie ma już znajomych z czasów szkolnych, to może to nadrobić?? Zamieściłam ogłoszenie, o treści poznam nowe koleżanki na kawę, plotki, zakupy.
Zgłosiły się zfrustrowane mamy, szukające ucieczki od dzieci albo 20 latki w "poważnych " związkach, które chciały gadać o swoich Facetach (chłopakach).
Chyba kawę będę już końca życia piła sama...
Zgłosiły się zfrustrowane mamy, szukające ucieczki od dzieci albo 20 latki w "poważnych " związkach, które chciały gadać o swoich Facetach (chłopakach).
Chyba kawę będę już końca życia piła sama...
Cyt. Ciebie:
"Zgłosiły się zfrustrowane mamy, szukające ucieczki od dzieci albo 20 latki w "poważnych " związkach"...
Powiedz nam coś o sobie "nienudziaro" haha, może to z Tobą jest coś nie tak, a nie z w/w osobami przez Ciebie.
KAŻDY ma jakiś znajomych...nie zadzieraj nosa, to może ktoś Cię polubli ;)
"Zgłosiły się zfrustrowane mamy, szukające ucieczki od dzieci albo 20 latki w "poważnych " związkach"...
Powiedz nam coś o sobie "nienudziaro" haha, może to z Tobą jest coś nie tak, a nie z w/w osobami przez Ciebie.
KAŻDY ma jakiś znajomych...nie zadzieraj nosa, to może ktoś Cię polubli ;)
... z samą sobą (???)
Popijam własnie kolejną, "w samotności" i delektuję się tym luksusem.
Od kilkunastu lat nie ma we mnie potrzeby "znajomości".
Próby jedynie utwierdziły mnie w przekonaniu, że nie dla mnie stado.
W ciszy lub w masce uprzejmości studiowałam różne indywidua, oddychajace tlenem mojego Domu, pławiące się w energi mojego Miejsca, popijajace moją Kawę... i mamblące o pierdach, które leżą poza sferą moich zainteresowań. Co odważniejsi czy zachęceni moją rolą idiotki, folgowali sobie uwagami na temat Mojego Życia...
Z przyjemnością siadam na ławce, posród gałęzi. Czekam na idące słońce, przymykam oczy i słucham dzięcioła, który opukuje gałęzie w poszukiwaniu jedzenia, i innych ptaków... Marzę, że rozumiem o czym ćwiergolą...
Dzieci mam cudowne więc jeśli już to ... zmęczenie a nie "frustracja".
Nie mogę się na Nie napatrzeć i nawet teraz, w czasie kawy, zerkam na śpiącego Synka.
Przepełnia mnie Wdzięczność! Dudni w moich żyłach Pokora i Zachwyt wobec/nad Przywileju/em Samotności.
Ps
Wspaniale jest spotkać się z Kimś przy kawie i pobyć razem, bez słów.
Polecam...
Wszelkie pier...nie po próżnicy nie ma sensu.
Popijam własnie kolejną, "w samotności" i delektuję się tym luksusem.
Od kilkunastu lat nie ma we mnie potrzeby "znajomości".
Próby jedynie utwierdziły mnie w przekonaniu, że nie dla mnie stado.
W ciszy lub w masce uprzejmości studiowałam różne indywidua, oddychajace tlenem mojego Domu, pławiące się w energi mojego Miejsca, popijajace moją Kawę... i mamblące o pierdach, które leżą poza sferą moich zainteresowań. Co odważniejsi czy zachęceni moją rolą idiotki, folgowali sobie uwagami na temat Mojego Życia...
Z przyjemnością siadam na ławce, posród gałęzi. Czekam na idące słońce, przymykam oczy i słucham dzięcioła, który opukuje gałęzie w poszukiwaniu jedzenia, i innych ptaków... Marzę, że rozumiem o czym ćwiergolą...
Dzieci mam cudowne więc jeśli już to ... zmęczenie a nie "frustracja".
Nie mogę się na Nie napatrzeć i nawet teraz, w czasie kawy, zerkam na śpiącego Synka.
Przepełnia mnie Wdzięczność! Dudni w moich żyłach Pokora i Zachwyt wobec/nad Przywileju/em Samotności.
Ps
Wspaniale jest spotkać się z Kimś przy kawie i pobyć razem, bez słów.
Polecam...
Wszelkie pier...nie po próżnicy nie ma sensu.
Gdzie mieszkasz? Gdzie? Gdzie to cudowne miejsce? Wskaż chociaż mniej więcej gdzie? Może zamieszkam właśnie w tym miejscu?
Gdzie mieszkasz? Gdzie? Gdzie to cudowne miejsce? Wskaż chociaż mniej więcej gdzie? Może zamieszkam właśnie w tym miejscu?
Ja chętnie wypiję kawę.Też brakuje mi kogoś, kto nie biadoli o swoim chłopaku, mężu, czy dzieciach, chociaż sama mam dziecko :p.Wspólne zakupy, kawa czy inne opcje są mile widziane.Z racji tego, że wszystkim brakuje czasu, a moje życie trochę stanęło na głowie chętnie się z tobą spotkam w wolnym czasie.Proszę o kontakt.
ćwierć wieku na karku ;)...hihihi...dobre ! genialne !.
ogólnie to siedze tu i milczę czekając aż mnie ta Kawoszka zauważy a ona nic. Nie widzi. Więc daje głos - i pytanie : jak Ty chcesz w ciszy wypić kawę z kobietą ??? Przecież one (wy) macie niesamowita zdolność gadania jednocześnie ale na pewno nie milczenia wspólnie ;).
ogólnie to siedze tu i milczę czekając aż mnie ta Kawoszka zauważy a ona nic. Nie widzi. Więc daje głos - i pytanie : jak Ty chcesz w ciszy wypić kawę z kobietą ??? Przecież one (wy) macie niesamowita zdolność gadania jednocześnie ale na pewno nie milczenia wspólnie ;).
"Hej, Tak się zastanawiam, czy jeśli ktoś z racji biegu życia nie ma już znajomych z czasów szkolnych, to może to nadrobić??
Chyba kawę będę już końca życia piła sama..."
Ja już ten czas mam nie do nadrobienia! Wspaniali ludzie, moi koledzy, piękne Kobiety, moje koleżanki rozjechali się po świecie kilkanaście lat temu. A było ich kilkadziesiąt? może więcej osób.
Ten czas mam pod takim kątem nie do nadrobienia, że nigdy już więcej z nimi wszystkimi się nie spotkam. W jednym czasie, w jednym miejscu będąc tak zwariowanym jak wtedy ...;-) a byliśmy mocno a zarazem pozytywne zakręceni.
Czas ucieka ... Są w moim sercu i będą na zawsze do końca.
Jednej rzeczy dzisiaj sobie nie kupimy: Siebie.
Dziwię się jak to my wszyscy gdzieś się rozpadliśmy jakby to było wczoraj a nas nie ma w tym miejscu gdzie staliśmy, bawiliśmy się ...
a Czy kawę będziesz piła sama? - Głupi pomysł ...
Chyba kawę będę już końca życia piła sama..."
Ja już ten czas mam nie do nadrobienia! Wspaniali ludzie, moi koledzy, piękne Kobiety, moje koleżanki rozjechali się po świecie kilkanaście lat temu. A było ich kilkadziesiąt? może więcej osób.
Ten czas mam pod takim kątem nie do nadrobienia, że nigdy już więcej z nimi wszystkimi się nie spotkam. W jednym czasie, w jednym miejscu będąc tak zwariowanym jak wtedy ...;-) a byliśmy mocno a zarazem pozytywne zakręceni.
Czas ucieka ... Są w moim sercu i będą na zawsze do końca.
Jednej rzeczy dzisiaj sobie nie kupimy: Siebie.
Dziwię się jak to my wszyscy gdzieś się rozpadliśmy jakby to było wczoraj a nas nie ma w tym miejscu gdzie staliśmy, bawiliśmy się ...
a Czy kawę będziesz piła sama? - Głupi pomysł ...