Widok
te dyżurny
można streszczenie prosić? mimo najszczerszych chęci i otwartości na wszelkie poglądy, nie chce mi się wszystkiego zgłębiać. wyłapałem tylko, że seks to kontakt z krwią drugiej osoby. bardzo to romantyczne i wysublimowane stwierdzenie. tkwij dalej w błogiej nieświadomości na swych rozstajach. pozdr.
DZIWNIE CHCIWE
Może ktoś mi tu i teraz powie
jak zachować z trudem odzyskane zdrowie ?
wiem : "więcej ruchu a mniej dziwek"
lecz życie jest takie chciwe
"a dziwka w ekstazie zawsze w łydkę kopie."
Grzegorz Rymopis
P.S.
I tu właśnie świat jawi mi się tak ponury
bo właśnie na łydce miałem przeszczep skóry.
G. R.
jak zachować z trudem odzyskane zdrowie ?
wiem : "więcej ruchu a mniej dziwek"
lecz życie jest takie chciwe
"a dziwka w ekstazie zawsze w łydkę kopie."
Grzegorz Rymopis
P.S.
I tu właśnie świat jawi mi się tak ponury
bo właśnie na łydce miałem przeszczep skóry.
G. R.
home sweet home
kupiłem własny okręt. 950 kilometrów żeby go przywieźć zrobione. bo po co sprawdzać gdzie znajduje się licytowany na allegro przedmiot? dwie refleksje:. dobrze, że gaz jest tani. lubuskie jest piękne
a czy można ochrzcić używany sprzęt? i jakie imię mu nadać?
padam na cyce. czołem towarzystwu
a czy można ochrzcić używany sprzęt? i jakie imię mu nadać?
padam na cyce. czołem towarzystwu
Światło
Spektakl jednej z czternastu grup Teatru Muzycznego Junior, Grupy "Teatru Ruchu". Z udziałem ok.70 młodych tancerzy. Jest poszukiwaniem, badaniem i budowaniem różnych poziomów znaczenia słowa "ŚWIATŁO". Narzędziem wypowiedzi jest tu CIAŁO w swojej dynamice i ekspresji ruchu. W wymiarze duchowym, czy zmysłowym światło to ciepło, poczucie bezpieczeństwa i nadzieja. Poprzez spektakl chcemy pokazać odczucie jego braku, czyli moment zachwiania harmonii, chaos i poczucie zagrożenia.
"ŚWIATŁO" to wiara w drugiego człowieka i nowy, lepszy dzień. To siła i energia.
SZUKAJ SWEGO ŚWIATŁA!!!
"ŚWIATŁO" to wiara w drugiego człowieka i nowy, lepszy dzień. To siła i energia.
SZUKAJ SWEGO ŚWIATŁA!!!
‘Dopowieści’ z celi
Całkiem, całkiem tylko, że gdybym miał wcielić się w rolę; na deskach, niestety, ale musiałbym występować szczególnie w długich spodniach. Głupio brzmiałoby pytanie; co to? Na wewnętrznej stronie mojej prawej nogi mam sporą ilość pigmentu z Sopotu. Ale nie ma co w operze ten scenariusz po kilku łykach śliwowicy mógłby nawet i publiczność zainteresować. Co prawda z gwiazdami tańca nie byłoby, ale przyznać muszę, że jesteś w awangardzie.
Pozdrowienia dla trójmiejskich scenarzystów cela ‘zwis’
Pozdrowienia dla trójmiejskich scenarzystów cela ‘zwis’
...
Scena bez swiatla, jest jak swiatlo bez energii.
Mkniemy w swietlista przyszlosc.
Mamy 21wiek.
Dzis ul. Morska w Gdyni, rdze z slupow trakcyjnych usuwa sie szpadlem.
Auuuuuu...
Kazdy chlop z rybitw wielkich, potrafi tanczyc jedynie przy znakomicie zredukowanej swiatlosci swiatla.(...)
Tyle co do rzeczywistosci stanu.
A pomysl ciekawski.
Mkniemy w swietlista przyszlosc.
Mamy 21wiek.
Dzis ul. Morska w Gdyni, rdze z slupow trakcyjnych usuwa sie szpadlem.
Auuuuuu...
Kazdy chlop z rybitw wielkich, potrafi tanczyc jedynie przy znakomicie zredukowanej swiatlosci swiatla.(...)
Tyle co do rzeczywistosci stanu.
A pomysl ciekawski.