Widok
walcz o swoje prawa!
http://www.youtube.com/watch?v=eBShN8qT4lk
http://www.youtube.com/watch?v=eBShN8qT4lk
juz mnie nie ma przepraszam za wszystko co złego to nie ja pa
zegnaj Halewicz

Uploaded with ImageShack.us
zegnaj Halewicz

Wzruszenie odebrało mi głos ...
Choćbym zgłupiał to życia nie zrozumiem, poza tym jestem aktorem i najlepiej wychodzi mi granie skończonych idiotów.
Avatar w pełnej krasie: http://plfoto.com/zdjecie,ludzie,tyle-dobrego-z-tych-mistrzostw,935474.html
Avatar w pełnej krasie: http://plfoto.com/zdjecie,ludzie,tyle-dobrego-z-tych-mistrzostw,935474.html
tak adminie to ja antyHalewicz,morderca-maskotek,idp.itd
ale usunełem konto bo nie sądziłem że taki ok jestes i sie zgodzisz na odblokowanie.a zdjęcie do Hala było w zartach nawet on sie nie obraził
a małych dzieci tu nie ma
i oswiadczam że nie pod...oliłem cie do prezesa zarzadu ani nie poleciałem na policje:))))))))

ale usunełem konto bo nie sądziłem że taki ok jestes i sie zgodzisz na odblokowanie.a zdjęcie do Hala było w zartach nawet on sie nie obraził
a małych dzieci tu nie ma
i oswiadczam że nie pod...oliłem cie do prezesa zarzadu ani nie poleciałem na policje:))))))))

teraz jak juz sie polubiliśmy to sie wam przedstawie

to ja antyHalewicz vel morderca-maskotek
jest dobrze jak w rodzinie
admin jak ojciec
Halewicz jak brat
jeszcze tylko WiatruCzas wróci i bedzie ok

to ja antyHalewicz vel morderca-maskotek
jest dobrze jak w rodzinie
admin jak ojciec
Halewicz jak brat
jeszcze tylko WiatruCzas wróci i bedzie ok
Ech - westchnal zgorzkniale i nieco nostalgicznie c -, gdziez to podzialy sie czasy kiedy hydepark byl zapomniana wyspa, na ktorej na plazowym piasku pisalo palcem tylko kilka osob, zas tych wypocin zadna gawiedz czytelnicza nie czytala gdyz jej nie bylo :)
A czas jak przychodzaca fala miarowo, systematycznie i nieublaganie odprowadzal w niebyt kolejne lata do archiwum.
Zas Admin.... hyhyhyhy.... zas Admin byl jak Bog - niby gdzies tam byl, ale byl tak zajety, iz nikomu nie dane bylo go uwidziec. :)
A czas jak przychodzaca fala miarowo, systematycznie i nieublaganie odprowadzal w niebyt kolejne lata do archiwum.
Zas Admin.... hyhyhyhy.... zas Admin byl jak Bog - niby gdzies tam byl, ale byl tak zajety, iz nikomu nie dane bylo go uwidziec. :)
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."
Charles Bukowski.
Charles Bukowski.
Jestem za tym żeby na zawsze zablokować halewicza i będzie spokój. Wszystkich wytrąca z równowagi swoimi wtrętami do wątków przy tym często pisze nie na temat a jedynie chce zwrócić na siebie uwagę. Człowiek zakłada temat, chce poznać cudze opinie i nie może bo nagle przyłazi nieproszony halewicz i wtrąca dygresje na swój temat lub wyśmiewa styl pisania lub porywa się na ocenianie cudzej osobowości i temat szlag trafia! przez resztę wątku rozmowy się toczą dookoła halewicza i sprzeczek między nim a resztą forumowiczów. Coraz rzadziej tu zaglądam bo nie można się tu porozumieć z innymi żeby się nie wkręcał pomimo nawet bezpośrednich próśb, żeby się nie wypowiadał w danym temacie. Jak ten beton głuchy i tyle.
cześć koledzy i koleżanki założyłem ten wątek dla jaj
chciałem też sprawdziś co admin na to,spodziewałem sie troche że sie wtrąci na wszelki wypadek bo a nóż jakis debil sie zabije,taki mały szantaż tyle razy już byłem banowany że juz przywykłem.zarejestrowałem sie na stałe i pobiłem chyba rekord w krótkim pobycie bo chyba byłem z 4 dni
mysle że za jedno zdjęcie powinno byc najpierw jakies ostrzezenie,zresztą było dośc zabawne ale dla dorosłych
nie kłóćcie sie bo to żarty
chciałem też sprawdziś co admin na to,spodziewałem sie troche że sie wtrąci na wszelki wypadek bo a nóż jakis debil sie zabije,taki mały szantaż tyle razy już byłem banowany że juz przywykłem.zarejestrowałem sie na stałe i pobiłem chyba rekord w krótkim pobycie bo chyba byłem z 4 dni
mysle że za jedno zdjęcie powinno byc najpierw jakies ostrzezenie,zresztą było dośc zabawne ale dla dorosłych
nie kłóćcie sie bo to żarty

Nieznany obraz Malczewskiego - "Pastuszkowie Niebieńscy i Prosięta"

Jak sam tytuł obrazu wskazuje, ludzie żyjący w danej wiosce są niezwykle pogodnie nastawieni do otaczającej ich rzeczywistości. Ich życie upływa w harmonii z mijającymi porami roku. Rozkoszują się każdą chwilą, cieszą pięknem krajobrazu i darami codzienności.
Obraz ten jest niezwykle refleksyjny, zwłaszcza w odniesieniu do dzisiejszego stylu życia. Pokazuje nam, jak wiele tracimy pędząc za sławą, karierą i dobrami materialnymi. Nie dostrzegamy tych wszystkich cudów, jakich dostarcza nam otaczająca przyroda, gnamy wciąż do przodu pomijając naturalne piękno, które w gruncie rzeczy jest na wyciągnięcie ręki. Wystarczy chwila wyciszenia i zastanowienia, abyśmy mogli na nowo odnaleźć pogodę życia.

Jak sam tytuł obrazu wskazuje, ludzie żyjący w danej wiosce są niezwykle pogodnie nastawieni do otaczającej ich rzeczywistości. Ich życie upływa w harmonii z mijającymi porami roku. Rozkoszują się każdą chwilą, cieszą pięknem krajobrazu i darami codzienności.
Obraz ten jest niezwykle refleksyjny, zwłaszcza w odniesieniu do dzisiejszego stylu życia. Pokazuje nam, jak wiele tracimy pędząc za sławą, karierą i dobrami materialnymi. Nie dostrzegamy tych wszystkich cudów, jakich dostarcza nam otaczająca przyroda, gnamy wciąż do przodu pomijając naturalne piękno, które w gruncie rzeczy jest na wyciągnięcie ręki. Wystarczy chwila wyciszenia i zastanowienia, abyśmy mogli na nowo odnaleźć pogodę życia.