Widok

zabudowa łazienki

Poszukuje dobrego stolarza, który wykona mi solidnie zabudowę w łazience.Szafka pod umywalkę, wnękowa i zabudowa pralki.Macie kogoś godnego polecenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
p. marek bardzo dokladny i sumienny i nie drogi 793177187
http://www.wojciech-meble.pl/ szczerze polecam, robił zabudowy łazienki mi i kilku znajomym. Wszyscy zadowoleni, fajne ceny
Ja rowniez moge polecic, pan Mirek: 604801220. Sami mamy go z polecenia. Na meble do lazienki czekalismy w prawdzie 1,5 miesiaca, bo mial tyle zamowien, ale to bylo dla nas potwierdzeniem, ze czlowiek jest solidny. Sluchal naszych propozycji, sam doradzal i ma ogromny wybor oklein, dodatkow itp, dzieki temu zrobil tak, jak chcielismy :)
image

image

ja też mogę polecić świetnego fachowca ale nr podam na priv bo mam tylko do żony :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
poproszę namiary
image
biuro@moccarte.pl

p.Zbyszek 669 537 666 robi meble łazienkowe z płyt meblowych, ale też z drewna naturalnego. Polecam.
xxx yyy

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Altanki, domki na narzędzia, ogrodowe - skąd zamówić? (16 odpowiedzi)

Witajcie drodzy sąsiedzi ;-) Mam gorącą prośbę. Czy ktoś z Was mógłby polecić mi firmę lub...

Przeprowadzki - możecie kogoś polecić? (81 odpowiedzi)

Jak w temacie - szukam sprawdzonej firmy, która pomoże w przeprowadzce :) zniesienie kilku...

Nawóz Do Borówek (3 odpowiedzi)

Dzień dobry. Szukam innowacyjnego sklepu z bio nawozami do pielęgnacji roślin. Chcę, aby mój...

do góry