Widok

zadowolona

jestem klientka Pani Oli, po przeczytaniu jedynej niepochlebnej opinii na temat jej strzyzenia postanowilam cos napisac. Pani Ola jest fachowcem wysokiej klasy. zarowno ja jak i moje kolezanki jestesmy zachwycone profesjonalizmem i pracyzja jaka zawsze wklada w nasze strzyzenia.Jestem bardzo wymagajaca klientka i musze powiedziec ze jestem zawsze zadowolona z linii ciecia (a nie jest ona prosta do zrobienia) Z czystym sumieniem polecam Pania Ole i jej uslugi. No coz.. niektote kobiety brak urody lub defekty niewymiarowej twarzy chca odreagowac na fryzjerze, a czasami nawet najlepsze strzyzenie nie pomoze:) i trzeba o tm pamietac:)
pozdrawiam Pania Ole i caly personel .
Moja ocena
obsługa: 6

jakość usług: 6

kreatywność: 6

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 6

5.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A skąd wniosek, że Pani która wystawiła negatywną opinię cierpi na brak urody albo, że jest posiadaczka niewymiarowej twarzy? Przecież tego tutaj nie widać. Zadowolenie lub jego brak jest często subiektywną sprawą klienta i widocznie w tym wypadku fryzura nie przypadła do gustu Pani oceniającej negatywnie usługę. Nie ma to żadnego związku z jej urodą lub brakiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry