Widok
zadowolony
Mam juz od nich drugi samochód i przymierzam się do trzeciego.A kupowałem od nich używane i jak dotad jestem zadowolony.Pierwsze mondeo zakupiłem z gwarancją 12 miesiecy,w tym czasie wymienilli za free dwumase i parownik lub skraplacz od klimy.W drugim zaczął klepać przegub przy pełnym skręcie co wyczułem podczas jazdy testowej i zasygnalizowałem to sprzedawcy.Myślałem ze mam omamy słuchowe bo nie zawsze dawał o sobie znać,ale z nim pojechałem i po kilku rundach z majstrem serwisu jednak przyznali mi racje.Też wymiana za free.Jest dużo plusów i też kilka minusów jeśli chodzi o serwis,raz nawet oddałem wyczyszczone auto a oddali zapiaszczone w srodku i jeszcze w bagażniku.Natomiast nie mam żadnych zastrzeżeń jesli chodzi o komis z używanymi.Tam są autka poflotowe,poleasingowe,odkupione z innych salonów z Polski jak i Niemiec.Ceny są czasami wygórowane,ale to wina duzej marży jaką narzucają.Wiem o tym dokładnie bo samochody wymieniam u nich i widzę z jaką ceną wstawiają po odkupie ode mnie.