Widok

zaginiony fryzjer z En Vouge Wrzeszcz !!!

Rysopis: poszukuję wysokiego blondyna - fryzjera, który bardzo niedawno odszedł z pracy z salonu En Vouge we Wrzeszczu na przeiw Manhattanu. Szef ukrywa lub naprawdę nie zna jego obecnego miejsca pracy :)

Jedyny raz kiedy mialam dobrze,a raczej wyśmienicie obcięte włosy to było właśnie spod jego nożyczek !!!To nie żarty. prosze o pomoc, jezeli go znacie. Może wiecie, w którym salonie teraz pracuje.

Karolina
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Agnieszko, miałam przyjemność być klientką Filipa. Niestety odszedł z miejsca w którym ostatnio pracował. Czy Filipa można znaleźć jeszcze gdzieś w Gdańsku? Byłabym wdzięczna za namiar. Pozrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie maż prawa tak mówić bo go tak dobrze nie znasz !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Filip jest super i nie dlatego że jest mojom wujkiem .
Jes strasznie oceniany ale tak naprawdę zwykli ludzie tego nie doceniają wielkie gwiazdy nie raz przyjeżdżaliy specjalnie do niego. I też nie jest idealny i te plotki że filip ma kochankę age sory i że jest gejem serio ludzie nie macie co robić. Jak go nie doceniacie to do niego nie chodziće . On robi super fryzury !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Możecie polecić jakiegoś dobrego fryzjera w Gdyni? Ale niezmanierowanego,nie przegiętego ,z mega aspiracjami ,a zerowymi umiejętnościami. Wiecie,takiego dobrego i zwyczajnego. Temu Filipowi i jemu podobnym już chyba woda sodowa uderzyła do głowy.
żałosny komentarz, palisz włosy to chyba u siebie w salonie pala....cie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Filip....kwintesencja chamstwa, prostactwa i drobnomieszczaństwa.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Salon Bogna może kiedyś, teraz fatalny wybór, ostatnio ostrzygła mnie tam babka- koszmar, po wizycie szukałam ratunku u innego fryzjera ale niewiele dało się zrobić z tak wydziabanych wlosow, masakra
Polecam salon we wrzeszczu na sychty 18A.

Najlepiej jest sie tam wybrać na pare godzin :)
świetny masaż.
hehe aga to sześć kochanek Filipa buhahaha
jakie ploty tu siejecie

a filip jest ok, fajnie tnie!!!! rewelacyjny salon
owszem rozluznieni tam sa i to mocno, ale to takie miejsce spotkan, pogaduszek, luźnej atmosfery, kawkowania, ciasteczkowania. tam sie idzie zrelaksowac i wyluzowac.
a jak nie mam czasu to mowie dzisiaj szybko bo ... i jest szybko :)

a panie rózne sie zajmuja bo jedna jest od mycia jedna od farby inna od ciecia czy od czesania. profesjonalnie i ok
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
co za zalosne komenarze! co was interesuje czy aga to jego kochanka i czy on jest gejem czy bi...???a gdyby nawet,to co??? jego zycie jego sprawa,nie wam to oceniac! lepiej niech kazdy zainteresuje sie soba! kazdy kto tam byl ma prawo sie wypowiedziec co do uslug wykonywanych w tym salonie. wedlug mnie filip jest bardzo dobrym fryzjerem,a w salonie panuje luzna atmosfera! napewno jeszcze nie raz tam wpadne :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
taaaak....
jaki tam gej on jest 100 % bi , a jaki z niego ogier
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 19
PANI A W TYM SALONIE MA BARDZO MALE UMIEJETNOSCI A AMBICIE OOOO SZKODA ZE SZEF DAJE SOBIE n****CCCC PRZEZ PANIA AAA PROSTACTWO
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
przeciez to gej slepe jestescie?
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 1
MYSLE TAK SAMO JAK STORCZYK AGA TO KOCHANKA FI
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12
dawno ta aga tam jest to jego kochanka bo tak to wyglaba wlaszcza koniecpracy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
JA TESZ TO WIDZIALAM NIE TYLKO ZAPLECZE CO MA TO JEJ MOZ
STRASZNIE NIE PODOBA MI SIE ZACHOWANIE FILIPA W STOSUNKU DO PERSONELU A TO CO WYCZYNIA Z PANIA AGNIESZKA TO ZENADA MUWIE O AKCIACH NA ZAPLECZU
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nikt nie docenia tak jak Filip, szczeólnie jak mu się ktoś spodoba, to i do domu zaprosi i na imprezę wyciągnie....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 15
W trojmiescie jest około 1200 salonów polecam tobie gdzies napewno czujesz Sie doceniona.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5