Widok

zakupy i pomoc

Czytam te opinie i zastanawiam się czy to pisze konkurencja czy jakieś młotki? Ktoś na mnie źle spojrzał, ktoś powiedział coś złym tonem, mam stary komputer zaniosę do serwisu wymienia mi wszystko za darmo! Korzystam z usług Balty od ok 12 lat i powiem szczerze, wiele razy od nich uciekałem szukałem a to ceny a to czegos innego, jednak zawsze wracam. Siadam wygodnie, obluguje mnie rzeczowy człowiek, towar na miejscu cena przystępna, nie kombinuje, nie szukam ofert o 5 - 10 pln niższych nie stać mnie na to. zakupy u nich zrobiłem spore bo przynajmniej naście komputerów przez te lata i na serwisie też nie zawiodłem się. Wystawiam laurkę bo mam dosyć czytania narzekań malkontentów wiecznie niezadowolonych z wszystkiego.
Moja ocena
obsługa: 6

oferta: 6

promocje: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 5

5.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dobrze, bracie, że do tej pory nie korzystałeś z usług Serwisu Balty, zmieniłbyś błyskawicznie zdanie i w ocenie pojawiłyby się same jedynki. Ubliżanie innym klientom od młotków jest najlepszym świadectwem Twojej "kultury" osobistej i "bezstronności" peanów na cześć jednej z najgorszych firm komputerowych w Trójmieście (a na pewno serwisu tej firmy)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a do tego ten zupełny brak logiki - oceny cząstkowe - same szóstki, a ocena końcowa ogólna, a więc średnia ocen cząstkowych - piątka (i kto tu jest młotkiem?)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry