~maciek
91.192.76.*
(13 lat temu) 20 grudnia 2012 o 09:36
praca
Lepiej pachnieć nic nie robić i siedzieć przed biureczkiem w wysoko postawionej firmie za 4tysiące,bo przeciez spawacze,sprzątaczki,kasjerzy,budowlancy itp. to tylko głupi robole,ktorzy nie maja szkoły i tylko do takich prac się nadają nie? Czasami jak czytam takie komentarze na Trojmiescie,obrażające innych ludzi pracująch z mniejsze pienieadze (lub zawiększe tyle,że w bardzo szkodliwych warunkach) nie rzekających,mimo to mając rodzine na wyżywieniu to robi mi się przykro. Bo nie rozumiem takiej OSOBY,ktora niema pracy narzeka,iż nie może od kilku miesiecy znaleźć pracy ubiega sie np. o stanowisko kierownika,dyrektora lub pracownika biura w dziale kadr,która wchodzi na forum i poniża innych ludzi mówiąc,że muszą być głupie,nie wykształcone,być rozpieszczone i żyć na garnuszku rodziców itp. żeby zarabiać 1500zł albo pracować w firmie gdzie nie potrzebne jest wykształcenie.Wychodzi na to,że taka OSOBA nie ma za grosz kultury i jest gburem,lub ma za wysokie mniemanie o sobie a za małe doświadczenie związane z jakąkolwiek pracą. Najgorszy jest fakt,że jak już taka OSOBA dostanie się na stanowisko w którym ma trochę władzy będzie pomiatać i jeszcze bardziej pomiatać innymi pracownikami i właśnie tak się dzieje w większości wypadków,bo ludzie tak zostali wychowani w Polsce,zeby pilnować swoj tyłek a na innych n****ć..i wtedy tylko współczuć ludziom naprawdę pracowitym,szanującym pieniądz ale także i siebie,chcącym być szczęśliwyim w pracy i OCZYWISCIE w ogole pracowac. Mam 21 lat jestem aktualnie bezrobotny i czym częsciej tu wchodzę tym coraz bardziej widzę dlaczego ludzie stad wyjeżdżają,nie jest to wina pracy lecz własnie ludzi którzy tworzą w Polsce 'Prace'.
7
0