Widok

załamana

Normalnmie nigdy jeszcze nie miałam takiego doła. Szukam pracy od sierpnia. Z musu musiałam zaczepić sie w jednym z marketow ale to nie jest moja wymarzona praca :( wysylam cv po kilka dziennie. i nic, nikt sie nie odzywa widze jaka jest konkurencja i nie mam juz nawet nadziei jak widze ze dodano 2 godziny temu ogloszenie bylo juz 200 razy ogladane :( nie wiem juz co robic. tym bardziej ze prace mam tylko do konca miesiaca bo konczy mi sie okres probny a nie przedluzaja umow z tego co zdazylam zauwazyc tylko zatrudniaja nowych.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też miałem podobnie od marca do września nie mogłem znaleźć pracy w Trójmieście no chyba że za 1200zł , we wrześniu poszedłem po rozum do głowy i wyjechałem z kraju do Anglii, pracę tutaj znalazłem po 3 dniach od przyjazdu jak ...?? przez agencje pracy może nie jest to robota wymarzona bo na magazynie za 37h tyg mam 203f więc można powiedzieć że min 812f miesięcznie ale i tak stać mnie na opłacenie pokoju + jedzenie i dojazdy i jeszcze zostaje 250 - 300f miesięcznie a w polsce ...???
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
odradzam delphi-mobbing na maxa
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
Niestety, jestem inż. budownictwa z doświadczeniem dwuletnim w projektowaniu. Szukam roboty od roku. Owszem chodzę na rozmowy, ale i tak nic z tego :/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgłoś się do Delphi(Kokoszki) przez Adecco, tam wszystkich biorą, szczególnie kobiety
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
niestety wiem co czujesz, także byłem załamany, skończyłem studia i także nie mogłem znaleść pracy, obecnie jakąś tam mam... oczywiście śmieciówka... trzeba brać wszystko jak leci, a w tym czasie szukać dalej, nie ma innej rady, albo uciec z kraju, lub do lasu ;)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
a skąd jesteś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety taka rzeczywistość.

Albo jesteś bystry i potrafisz np programować, jesteś inżynierem budownictwa, znasz się na mechanice albo pozostaje market lub sprzątanie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 14
do góry