Widok
Alicjo potrzebują do biura:Natalia Bielowa
nata101ru@wp.pl Gdańsk - Suchanino ul.Ludwika Beethovena
Zatrudnię operatora wprowadzania danych.Umowa zlecenie - obowiązki:
Praca od poniedziałku do piątku 4h/den. Wypełnianie ankiet, wprowadzanie danych osobowych. Rozsyłanie reklam. Elastyczne godziny pracy.
wymagania:Przyjmiemy osoby do pracy na stanowisku Operatora wprowadzania danych.
Wymagania: biegła obsługa komputera, sprawne posługiwanie się językiem polskim, szczegółowość i dokładność w wykonywanej pracy.
powodzenia!
nata101ru@wp.pl Gdańsk - Suchanino ul.Ludwika Beethovena
Zatrudnię operatora wprowadzania danych.Umowa zlecenie - obowiązki:
Praca od poniedziałku do piątku 4h/den. Wypełnianie ankiet, wprowadzanie danych osobowych. Rozsyłanie reklam. Elastyczne godziny pracy.
wymagania:Przyjmiemy osoby do pracy na stanowisku Operatora wprowadzania danych.
Wymagania: biegła obsługa komputera, sprawne posługiwanie się językiem polskim, szczegółowość i dokładność w wykonywanej pracy.
powodzenia!
A podobno w Polsce brakuje inżynierów... Sieją propagandę, budownictwo odnotowuje szczyty obleżenia, a pracy brak. Ja skończyłem budownictwo w październiku ubiegłego roku. Pracę w zawodzie znalazłem w czerwcu. W zasadzie to praca znałazła mnie, bo dostałem propozycję z biura, gdzie na rozmowie byłem kilka miesięcy wcześniej i wówczas się nie udało. Na palcach jednej ręki jestem w stanie wymienić osoby z grona znajomych z roku, które znalazły pracę w branży bez znajomości. A spora grupa dalej na bezrobociu...
2 miesiące to nie dużo. Ja szukam już rok roboty w Trójmieście. Jestem inż. budownictwa. Składałem wszędzie gdzie to możliwe w swoim zawodzie. Jestem w desperacji i złożyłem nawet do kilku sklepów spożywczych i budowlanych. Byłem osobiście nawet w biurach projektowych, powiedzieli, że nie poszukują. Mam nóż na gardle, do końca stycznia mieszkam w Gdańsku i pewnie wyprowadzę się do rodziców, którzy mieszkają daleko stąd (500km).
Aga, 30 wiosen i praktyki/staż? To nie ten wiek, gdzie możesz sobie pozwolić na pracę za frajer bo się mieszka u rodziców, za coś rachunki popłacić trzeba i żyć z czegoś.
W tym wieku człowiek powinien mieć pracę i zarabiać tyle, aby się nie martwić o jutro....powinien, ale wszyscy znamy nasze realia :/
W tym wieku człowiek powinien mieć pracę i zarabiać tyle, aby się nie martwić o jutro....powinien, ale wszyscy znamy nasze realia :/
Wiosenka : No jest tragedia nie ma co Ukrywać, a zwłaszcza teraz, szczególnie teraz kiedy jest ten martwy okres, okres zimowy gdzie Tych ogłoszeń jest naprawde mało ;/, a że nie mieszkam w Gdyni to dojazdy tez kosztuja a skąd i na to pieniążki ehhh :( straszne jest to w jakich czasach przyszło nam żyć, szkoda tylko że Ci wielce panujący i rządzący naszym krajem maja nas w głębokim poważaniu i patrza niestety tylko na Siebie jak tu się Kasy nachapać i komu jeszcze coś ukraść ;/ Przykre jest to że Nami nikt się nie martwi, Niestety ale będzie jeszcze gorzej... a ludzi bezrobotnych wciąż przybywa.
Alicjo radzę podszkolić czytanie ze zrozumieniem. Wiosenka wyraźnie napisała, że jej KOLEDZE udało się w ciągu 3 tygodni znaleźć pracę, a ona próbuje jego sposobu. Jak wyglądało wyszukiwanie też napisała - facet wyszukiwał firm (pewnie związanych z interesującą go branżą) na portalu panorama firm. Wchodzisz, wpisujesz co Cię interesuje np. biura rachunkowe, Gdańsk. Wyświetlają Ci się firmy, spisujesz kontakty, wysyłasz e-mail. Nie dziwię się, że pracy biurowej nie możesz znaleźć...
współczuje ci, że tak wyszło w ostatniej pracy. mi też się zdarzały różne sytuacje, też trafiałam na oszustów. obecnie nie pracuję od 4 miesięcy. szukałam pracy różnymi sposobami, przeglądałam oferty w internecie, w gazetach. szukałam kawiarni i knajpek, żeby się zaczepić chociaż na trochę i nic. teraz biorę się za przeglądanie po kolei firm w gdyni. tak mi kolega poradził. on wyszukiwał firmy w panoramie firm. wyświetlało mu się sporo i spośród nich wypisywał sobie z kilkadziesiąt i wysyłał cv do każdej. dostał pracę po 3 tygodniach. teraz to moja jedyna szansa, bo już tracę nadzieję :/
Ja siedzę od miecha w domku, i po prostu ręce opadają... z wyłapaniem nawet jakiejkolwiek pracy jest ciężko. Składałam już jako sprzątaczka, magazynier, układanie towaru za naprawdę małe pieniążki a dlaczego ?! dlatego by mieć COKOLWIEK JAKIKOLWIEK GROSZ DLA SIEBIE itd... i nic cisza tel milczy. Pracowałam w Top secret jako specjalista d.s technicznych ale niestety kierowniczka salonu okazała się oszustką który nie przedłużyła dziewczynom umów i w dodatku stosowała Mo bing wobec kilku z nas wraz z kolesiem z Matarni w Gdańsku układy układziki. I takim sposobem zostawiła nas na Lodzie w najgorszym okresie przed świątecznym , zimowym , martwym okresie ;/. Zarejestrowałam się w Urz. Pracy by chociaż mieć Ubezpieczenie w razie gdybym potrzebowała skorzystać ze świadczeń zdrowotnych. Ale cóż trzeba szukać dalej i wysyłać gdzie się da, no nie ma innej możliwości. Pozdrawiam
jest masakra na rynku pracy, pierwszeństwo w firmach maja rodziny, znajomi itd. Pracy biurowej nie ma za dużo, wszyscy trzymają się jej rękami i nogami. Ale życzę wam powodzenia...Każdy szuka czegoś dobrego jak jest zasiłek, a potem przychodzi etap biorę , gdzie mnie chcą, bo wbrew pozorom nie jesteśmy pępkiem świata i nie każda firma będzie nami zainteresowana...
Nie chcę łamać "do ziemi" Ciebie i "małej", ale 2 czy 4 m-ce
Szanowne Forumowiczki - poszukujące etatu,
ale powyższe, to malutko..
Życzę sukcesu, ale powyższy czas może się wydłuuuużyć...
Oczywiście wpływ na zdobycie etatu, ma WIELE czynników,
które są RÓŻNE dla danej ososby poszukującej (płeć b/z).
Szanowne Forumowiczki - poszukujące etatu,
ale powyższe, to malutko..
Życzę sukcesu, ale powyższy czas może się wydłuuuużyć...
Oczywiście wpływ na zdobycie etatu, ma WIELE czynników,
które są RÓŻNE dla danej ososby poszukującej (płeć b/z).