Widok
Powiedz, że sobie jaja robisz, bo nie wierzę :)
Aczkolwiek, z tym białym tuszem to wcale nie okazał się żart:
http://www.oki.pl/produkty/colour-printers/white-toner-printers/index.aspx
Jeszcze trochę i uwierzę w żarówki świecące na czarno :D
Aczkolwiek, z tym białym tuszem to wcale nie okazał się żart:
http://www.oki.pl/produkty/colour-printers/white-toner-printers/index.aspx
Jeszcze trochę i uwierzę w żarówki świecące na czarno :D
oryginalnyh :) biały kruk, normalnie warto było czekać czterdzieści lat na tak oryginalny babol ;]
Ale żeby nie było to nawiążę do tematu...
Zamienniki są gorszej jakości mniej lub bardziej. Jednakże, gdy cena oryginału to 60zł (a tuszy jest pięć) porówna się z ceną zamiennika 1,99zł to tą jakość można jakoś przeboleć ;]
Ale żeby nie było to nawiążę do tematu...
Zamienniki są gorszej jakości mniej lub bardziej. Jednakże, gdy cena oryginału to 60zł (a tuszy jest pięć) porówna się z ceną zamiennika 1,99zł to tą jakość można jakoś przeboleć ;]
Loteria.
Akurat na tuszach się nie znam. Plujkę co prawda gdzieś mam w jakimś kartonie, ale nie używam od lat.
Pracuję na laserze i wnioski wyciągam na podstawie zakupu tonerów.
Cena (poza oryginałami oczywiście) w żaden sposób nie przekłada się na jakość. Zdarzało mi się za 15 zł kupić toner, który wytrzymywał rok i karton papieru. A zdarzało się, że sporo droższe szły w śmietnik po miesiącu.
Sprawdziłem: ostatnio tzn. półtora roku temu kupiłem dwa tonery na Allegro od użytkownika "ursus_wwa". Bardzo dobra cena i świetna jakość (drugi założyłem z miesiąc-dwa temu). Tusze też ma.
Akurat na tuszach się nie znam. Plujkę co prawda gdzieś mam w jakimś kartonie, ale nie używam od lat.
Pracuję na laserze i wnioski wyciągam na podstawie zakupu tonerów.
Cena (poza oryginałami oczywiście) w żaden sposób nie przekłada się na jakość. Zdarzało mi się za 15 zł kupić toner, który wytrzymywał rok i karton papieru. A zdarzało się, że sporo droższe szły w śmietnik po miesiącu.
Sprawdziłem: ostatnio tzn. półtora roku temu kupiłem dwa tonery na Allegro od użytkownika "ursus_wwa". Bardzo dobra cena i świetna jakość (drugi założyłem z miesiąc-dwa temu). Tusze też ma.