Widok

zapach

Inwestycje i deweloperzy Temat dostępny też na forum:
planuje kupić od dekpolu mieszkanie na osiedlu zielonym moze mi ktoś coś powiedzieć o zapachu z szadułek??????????????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
No to doszłyśmy do porozumienia. u Twojej koleżanki śmierdzi a u mnie nie, a takie czary mary na jednej małej ulicy Potęgowskiej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jest jeszcze opcja że osoby które tam mieszkają przyzwyczaiły się i tego nie czują... bo jak rozmawiam z ludźmi którzy maja mieszkania przy samym fashion twierdza że nie śmierdzi a tam to ja juz za każdym razem czuję ;(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale gdzie masz Fashion Hause, a gdzie Zielone i Potęgowska.
Na Potęgowskiej nie śmierdzi. Czasem zdarzy się, jak wiatr zawieje w tym kierunku, ale na 100% nie śmierdzi tak jak np na Kowalach, czy Carrefourze, Fashion House. Tam to naprawdę nie chciałabym mieszkać.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
mieszkanka doliny
Potwierdzam, że nie częściej i prawdą jest,że zapach jest dużo lżejszy niż w okolicy Fashion. Na pewno nie na tyle uciążliwy, aby zamykać się w domu na cztery spusty :-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Jasień

Czy ktoś żałuje zakupu mieszkania na kredyt? (419 odpowiedzi)

Witajcie, mam pytanie do osób, które kupiły mieszkanie na kredyt: czy żałujecie, że wzięliście...

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2299 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2299 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....

do góry