Widok

zarobki w Mohito /LPP

Witam,
orientuje się ktoś jak wyglądają zarobki w sieci Mohito? System premiowania?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
najniższa krajowa jak wszędzie w LPP
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
To na 'modżajto' z 'limoną' (słowo z pamiętnego teledysku kręconego w Sopocie) nawet nie nie starczy ;(...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aktualnie jest 7zl za 1h
Jesli chodzi o premie to maja ja tylko osoby zatrudnione na umowe o prace mimo tego ze pracuja na to równiez osoby na zlecenie co jest niesprawiedliwe
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam ostatnio na rozmowie i zaproponowano mi umowę zlecenie i 7,8 na rękę.
a jak kierownik zmiany zarabia? Wie ktoś, bo dostałam telefon i chcę sie przygotować :)
sprzedawca zarabia 7 zł netto/h , kierownik zmiany 1600zl, może 1700zł. Do tego są premie ale tylko dla osób na umowę o pracę, które są wypłacane co 4 miesiące. Dla sprzedawcy jest to kwota 150 zł brutto ! Od tego jest odliczany podatek i oczywiście regionalny zabiera swój procent. Reasumując premia jest śmieszna. Aha mimo tego, że np. dany salon wyrobi plan a cała sieć nie zarabia wyznaczonego minium, to ten właśnie salon może się pożegnać z premią, bo to w tym jak i innym brandzie Lpp jest fikcją!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy przy takich "warunkach" "pracy" gdzieś co 3 miesiące nie następuje profilaktyczna wymiana ekipy??
Bo na niektórych ochronach tak jest. "zarobki" są tak śmieszne, że dochodzą do wniosku że ten kto wytrzymuje dłużej niż 3 miesiące kradnie (co zresztą często jest prawdą) więc wymieniają ekipę.
hej :) podbijam temat, jak to wyglada w 2015?
taka elegancka marka, myslalam, ze maja wiecej na godzine niz w re czy croppie
[
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Elegancka firma ? LPP / Mohito ??! Przecież ładnie opakowane i modne szmaty z ChRL i Bangladeszu (te lepszej niby jakości) !!! Tak samo jak Reserved. A sprzedawczynie i kierowniczki w sieciach sklepów LPP i CCC będą zarabiać już niedługo tyle co w środkowej Ukrainie czy w Bułgarii. Tendencja by płacić jak najmniej to możliwe (oczywiście na umowie śmieciowej) i akceptowalne przez większość kandydatów jeszcze długo się nie zmieni przy korporacyjnym założeniu "ciągłej optymalizacji kosztów pracy" i płaceniu podatków w "rajach podatkowych".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
8,70 na rękę :) mi praca się podoba, idealna dla studentów :) Plusem są zniżki do sieci LPP :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Tak, 8,7, talony w LPP (nie, nie zniżki, talony, 15 kwartalnie za cały etat, za które musisz zapłacić podatek, bodajże 40% od 50 ziko, czyli po prostu 20 złotych w talonie - około 3 złote podatku). Premia jest dla topowych salonów, więc albo masz farta i w takim pracujesz, albo nie masz. Do tego nawet czasem przy awansie nie ma podwyżek, po prostu masz więcej obowiązków i ewentualnie bonusowo skapnie ci umowa o pracę. :)

Generalnie nie polecam nikomu kto chciałby tam pracować na etat większy niż 1/2. Pracowałam tam na pełen etat i 13 godzinne zmiany były normą (ooczywiście, za to, że trzeba było przyjść pół godziny szybciej żeby funkcyjna mogła wejść do salonu nikt nie płacił). :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kokosów tam nie zarobisz, najniższa krajowa jak wszędzie. Ja zarabiam na niebieskim portalu, z pomocą agencji Onlyzysk mam ponad 10tyś miesięcznie już po 3 miesiącach współpracy. Sprzedaje zwyczajnie swoje zdjęcia.
https://modoszoping.com - tanie ciuchy na każdą kieszeń

Inne tematy z forum Praca

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (58 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...

Praca K2 Dystrybucje (30 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

Praca za granicą. Niemcy (9 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

do góry