Widok

zaropiale i opuchniete oczko u dziecka

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dzis moj maly obudzil sie z zaklejonym i spuchnietym oczkiem.Co to moze byc?Tylko jedno,nie boli go.Ma leciutki katar,woda z nosa.do lekarza idziemy po poludniu,ale czy ktos mial cos takiego?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Córa moja jakieś 2 miesiące temu obudziła się z okiem jak Kwazimodo :), okazało się, że ma zapalenie spojówek ( a też tylko jedno oko miała spuchnięte)

syn ostatnio miał spuchnięte, też JEDNO oko i to prawdopodobnie było od kataru
imageimage
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Moj mial ostatnio od kataru.Przemyj sola fizjologiczna,u nas to pomoglo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
u nas pomogła Biodacyna i masaż oczka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To chyba jakiś wirus gdyż moja mała także miała zap.spojówek i inne dzieci z przedszkola także.
Pomogła Biodacyna :)
Idziemy niedlugo do lekarza.Bo katar ma malutki,a przy zapaleniu spojowek oczko boli?
U nas zaczeło się właśnie od jednego zaropiałego i opuchniętego oczka zapalanie zatok. Nastepnego dnia oba oczka były tak spuchnięte i zaropiałe, że po nocy nie mógł ich otworzyć. Miał katar, ale taki już konkretny.
Moja córka tak miała 2 razy,dostała kropelki i maść na oczko plus przemywanie rumiankiem i minęło.
witam może ma dzidzia zatkany kanalik łzowy to moze sprawdzić okulista. powodzenia
Moja Zosia aktualnie też to ma - zresztą połowa dzieci w grupie w przedszkolu tez. Przemywam solą fizjologiczną i jest zdecydowanie lepiej.
U nas juz jest ok.Na drugi dzien juz bylo dobrze,ale nie wiem co to bylo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam. urodziłam dziecko ,i okazało się ze ma opuchniete oczko i nie może go otworzyć .bardzo się martwię ,co robić ???????
leciec do lekarza wariatko!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kup w aptece kropelki Oculocin Propo. Są naturalne . Poleciła mi je pani mgr w aptece . po kilku dniach powinno przejsc

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

Synek rozbił głowę i dziwnie mruga oczami-kto zna dobrego okuliste?;/ (30 odpowiedzi)

W czwartek mój 3letni synek spadł z krzesła i rozbił główkę trzeba było szyc ale poza tym nic mu...

do góry