Widok

zbieranie pieniedzy na drogę majora bojana

My zaplacimy za droge a inni beda sie cieszyc, przeciez to jedna z głownych dróg jeździ ta drogą masa ludzi do pracy do gdyni a w druga stronę do szkoły, co z tego jak majora bedzie zrobiona jak dalej na warszawska beda dziury zawieszenie i tak bedzie trzeba robic, no ale mamy stadion wow, urzednicy pomysleli a na miejscu oczyszczalni ścieków planowo idzie droga i z tego co mi wiadomo to jeszcze dlugo dlugo droga do stadionu nie bedzie zrobiona, to w interesie wojta powinno byc zoorganizowanie tych pieniedzy na zrobienie drogi, droga jest masakryczna i nigdzie takiej nie widzial jaka mamy w bojanie na majora,warszawskiej. Wstyd i chańba
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jeszcze dodaj Na Dambnik, Lesoki, Wrzosowa, też przelotówki do Gdyni
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Znam drogę Majora Bojana.Faktycznie nie jest w najlepszym stanie ale przejedzcie sie chociaż do Warzna tam dopiero zobaczycie drogi gminne,które wcale drogami nie są.Gdybym mieszkała przy Majora Bojana to byłabym w niebie.Ja wogóle teraz do domu samochodem nie dojade bo nie ma szans.Ledwo można iść na piechotę ale też w kaloszach po szyje.A Gmina mimo że wie to póki co zero reakcji.Pozdrawiam i byle do wiosny!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nasza władza w Szemudzie tkwi w XVI wieku.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szanowna Jaguniu ;) Nie dlugo wybory samorzedowe Moze bedziesz kandydowala Duzo udzielasz sie na forum w prawie kazdym temacie wiec moze Wiec zacznij dzilac na rzecz naszej gminy Moze znajdziemy sie wtedy w XXI wieku
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
@ja ;) Przynajmniej Jagunia pisze z sensem, konstruktywne opinie i wypowiedzi. Swoją wypowiedzią wniosłeś do rozmowy tyle co ja do błota pod butami do domu.

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jeszcze dalej w średniowieczu są Ci którzy mieszkają w Bojanie ,ale zameldowani są np w Gdyni bo się wstydzą jeździć z tablicami GWE.
Nie płacą podatków do kasy gminy, ale na forach płaczą że nic się nie dzieje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja bym tysiaka dolozyla jakby od plyt w gdyni były plyty do asfaltu w boajenie przez warszawska... jakby wszyscy dolozyli to by może starczylo...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Bojano

Plan ogólny Gminy (4 odpowiedzi)

Jak obstawiacie. Wejście w życie Planu ogólnego Gminy, który ma zastąpić MPZP spowoduje, że...

Jechowi przy ul. Św. Józefa (82 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

Światłowód w gminie Szemud (3 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

do góry