Widok

zbior borowek, holandia

zbior borowek w Holandi,
dostalam taka propozycje, czy opkca sie jechac? Da sie zarobic?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Napisz ile Ci zapłaci, jak się z Tobą rozliczy, za zebrane kilogramy, skrzynki, godziny, itp.

Ile odtrąci Ci za noclegi, transport, czy podpisze z Tobą umowę na miejscu ?

Czy ten ktoś ma w ogóle firmę i jest ślad o nim w internecie, by nie trafić do jakiegoś burdelu zamiast na pole.

Czy każe Ci coś płacić na wstępie ?

Czy wymaga jechanie określoną firmą transportową ? (czasem nie ma pracy a chodzi by przewoźnik sobie zarobił)

Następnym razem nie pisz debil*ych postów w stylu: "Jadę do pracy, do Niemiec, czy będzie mi się to opłacać, proszę o opinie."

Powiem ci, że byłem w takiej pracy i nie polecam. Wiadomo, że jedzie się ciężko pracować, ale warunki itd to porażka. Tak szczerze to najlepiej wspominam trasę. Stwierdziłem, że pojadę busem - zawsze lepiej cenowo. Skorzystałem z http://przem-trans.pl/ i pamiętam, że byłem bardzo zadowolony - bardzo spoko warunki jak na cenę.

Inne tematy z forum Praca

poszukiwania pracy..na jakich stronach jej szukacie? (67 odpowiedzi)

na początek prośba do Admina. o nie kasowanie mojego wpisu,, Pisze tu bo na forum praca mało...

Praca za granicą, czy są sprawdzone oferty? (40 odpowiedzi)

Od paru dni szukam pracy za granicą. Ofert jest pełno ale jak szukam opinii o konkretnym...

Życie za granicą to też nie bajka... (47 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

do góry