Widok

zboczenie?? NIE!!

JA z takim skromnym pytaniem do Was... Czy uwazacie ze sex dwoch kobiet i mezczyzny to jest jakies zboczenie?? Myslalam ze tak dopoki nie sprobowalam... Wogole nie czuje sie zboczona... Zostalam tak wychowana ze byla to tylko moja fantazja i myslalam ze nierealna, a jednak...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
co sie przejmujesz czy zboczone, opowiadaj jak było ;) nie tylko TY masz takie fantazje ;P :P

.... Carpe Diem ....
zboczenie, czyli dewiacja jest uznawane tylko wtedy, gdy jedna osoba 'cos dziwnego' chce z drobic z druga, ale tej drugiej to nie odpowiada, ale jesli tej drugiej to odpowiada to juz nie jest to dewiacja. wiem, ze napisalam to troche nie ' po polskiemu', ale cos takiego glosza seksuolodzy.

Jak było???? Matko kapitalnie!!!!!!!!!!!!!! Tego sie nie da opisac słowami to trzeba samemu sprobowac...
no ja nie wiem, 2 kobiety i facet? eeee tam, mi sie wydaje,ze 2 facetow i kobieta to jest ciekawesze...... ;) ale co ja tam wiem, nie probowalam ;)

hmmm niewazne jak napisane wzne ze zrozumialam o co chodzi :) Kurcze nie wiecie jak mi pomagacie :) Cmokas
to juz tez testowalam.... bylo fajnie ale z druga kobieta jest inaczej tak bardziej zmyslowo i delikatnie....
Hehe :-) Jeśli wszyscy partnerzy dobrze się bawią, nikt nikogo do niczego nie zmusza i nikogo nie krzywdzi, to wszystko jest w porządku. Ciesz się życiem, póki masz na to ochotę :-)
jezu ale narobilas apetytu ;p dawac mi tu jakies 2 laski ! :P :P

.... Carpe Diem ....
heh..takie polaczenie duzo osob kreci....a zczegolnie chyba facetow.....bo przeciez oni tak lubia widok vcalujacych sie kobiet...heh...ale ogoleni to wlasnei to chyba nie jest zboczenie..to chyba coraz bardziej normalna sprawa...

ola
dla mnie to mogłoby byc codziennością :P hihi

.... Carpe Diem ....
Na poczatek proponuje ich dwie a on sam.
To znaczy dwie rece i to co stoi bez zadnego pozytku.:)

Powyzej to tylko moje zdanie.
Nie wszyscy musza sie z tym zgadzac.
Kurcze to jest wlasnie to, spodobalo mi sie i mogloby sie dziac jak najczesciej :) Trafic na takich partnerow jak ja to tez jest szcescie :) Pełne zaufanie... Pewnosc ze nikt nie bedzie do niczego zmuszany...
Zboczenie????? NIGDY W ŻYCIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Normalne w tych naszych pokreconych czasach :)

ps Sama przyjemnosc :p sprawdzone!!! Niełam sie!! pozdroo
wogole cmok za odwage i poruszenie takiego tematu
a Ty Majeczka co tak te cmoki rozdajesz bez opamietania?

Moze liczy ze bedzie jedna z tych dwoch?

Powyzej to tylko moje zdanie.
Nie wszyscy musza sie z tym zgadzac.
*** napisał(a):

bardziej zmyslowo i delikatnie....

Nie ma reguły, to nie zależy tylko od ich płci partnerów. ;)
a może szukają "partnera" ? :D :P

.... Carpe Diem ....
mi sie tam marzy taki uklady..kkm i mmk :P..wogole lubie szalenstwa wszelkiego rodzaju w sexiku..oczywiscie nigdy nic na sile.....a kkm chyba juz blisko..heh.. :x

...W Życiu Niczego Nie Warto Żałować! Do Niektórych Rzeczy Nie Można Po prostu Powrócić...