JA z takim skromnym pytaniem do Was... Czy uwazacie ze sex dwoch kobiet i mezczyzny to jest jakies zboczenie?? Myslalam ze tak dopoki nie sprobowalam... Wogole nie czuje sie zboczona... Zostalam tak wychowana ze byla to tylko moja fantazja i myslalam ze nierealna, a jednak...
zboczenie, czyli dewiacja jest uznawane tylko wtedy, gdy jedna osoba 'cos dziwnego' chce z drobic z druga, ale tej drugiej to nie odpowiada, ale jesli tej drugiej to odpowiada to juz nie jest to dewiacja. wiem, ze napisalam to troche nie ' po polskiemu', ale cos takiego glosza seksuolodzy.
Hehe :-) Jeśli wszyscy partnerzy dobrze się bawią, nikt nikogo do niczego nie zmusza i nikogo nie krzywdzi, to wszystko jest w porządku. Ciesz się życiem, póki masz na to ochotę :-)
heh..takie polaczenie duzo osob kreci....a zczegolnie chyba facetow.....bo przeciez oni tak lubia widok vcalujacych sie kobiet...heh...ale ogoleni to wlasnei to chyba nie jest zboczenie..to chyba coraz bardziej normalna sprawa...
Kurcze to jest wlasnie to, spodobalo mi sie i mogloby sie dziac jak najczesciej :) Trafic na takich partnerow jak ja to tez jest szcescie :) Pełne zaufanie... Pewnosc ze nikt nie bedzie do niczego zmuszany...
mi sie tam marzy taki uklady..kkm i mmk :P..wogole lubie szalenstwa wszelkiego rodzaju w sexiku..oczywiscie nigdy nic na sile.....a kkm chyba juz blisko..heh.. :x
...W Życiu Niczego Nie Warto Żałować! Do Niektórych Rzeczy Nie Można Po prostu Powrócić...