Widok

zboczenie?? NIE!!

JA z takim skromnym pytaniem do Was... Czy uwazacie ze sex dwoch kobiet i mezczyzny to jest jakies zboczenie?? Myslalam ze tak dopoki nie sprobowalam... Wogole nie czuje sie zboczona... Zostalam tak wychowana ze byla to tylko moja fantazja i myslalam ze nierealna, a jednak...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Antyspołeczny napisał(a):

pod Twoimi
> wypowiedziami nie dopisuje ze "jestem monotematyczny, ze
> wszystko sprowadzasz do seksu i trojkatow i ze masz tak wielka
> ochote na seks ze zadowolisz sie kazda forumowiczka".

taaak masz racje ! mam ochote na każdą kobiete którą widze albo nie, forumowiczki strzeżcie się !

Odpuscilbym sobie to "puszczanie oka" na koniec, bo
> wyglada to jak reklama piwa bezalkoholowego.
>
>ok, tez wole piwo z %

>komentaze przestaja cos
> wnosic to jest to piepszenie glupot i przestaje to byc
> dyskusja.
>
jak to nie, zobacz sobie takie nasze "pieprzenie głopot" i jaka z tego powstała fajna dyskusja ;)
>

O kłoceniu tu nikt nie mówi, to jest po prostu dyskusja a nie pieprzenie głupot. Mamy swoje zdanie i przy tym trwamy. Oczywiscie nie bede używał Twojego nick'a w swoich głupich żartach i moim pieprzeniu - obiecuje.

Szkoda, że nie potrafisz/nie chcesz sobie z nami popieprzyć głopot czasem, bo wydaje mi się, że to nic złego i moze troche by i Ciebie rozluźniło ;)

Również pozdrawiam.

.... Carpe Diem ....
hehe no to wina tramwaju a nie moja :P co ja mogłem zrobic ? :(

.... Carpe Diem ....
Jezeli uzywam slowa "samica" "kobieta" czy "plec piekna" i to komus przeszkadza to jest jego sprawa. To sa zwykle slowa, nie sa powszechnie uwazane za obrazliwe, i dlatego jezeli to komus przeszkadza to nie jest to wynik tego ze kogos obrazam tylko tego ze ktos jest uprzedzony do danego slowa. Jezeli ktos sobie zartuje ze mnie to jest juz inna sprawa. Ja pod Twoimi wypowiedziami nie dopisuje ze "jestem monotematyczny, ze wszystko sprowadzasz do seksu i trojkatow i ze masz tak wielka ochote na seks ze zadowolisz sie kazda forumowiczka". Gdybym pisal takie rzeczy konkretnie o Tobie to tez moglbys napisac cos takiego "Zapewne mamy inne poczucie humoru, ale prosilbym o nie naduzywanie mojego nicka" i wtedy bym sie zachowal tak jak Ty i bym Cie przperosil. No moze nie do konca bym sie zachowal tak jak Ty. Odpuscilbym sobie to "puszczanie oka" na koniec, bo wyglada to jak reklama piwa bezalkoholowego.

"a czy gdzies jest napisane, ze komentarze musza cos wnosić do dyskusji? jesli sa tematy gdzie panuje luźna atmosfera to co maja wnosic?"

Ja tu nie mowie o luznych tematach, jak np zagubiony ogonek, ja mowie o kazdym temacie. I jezeli mowimy juz o dyskusji to komentaze maja cos wnosic. Jezeli komentaze przestaja cos wnosic to jest to piepszenie glupot i przestaje to byc dyskusja.

"a jakie to wypowiedzi? ja nie zauwazyłem, zeby ktos mnie zniechecal do uczestnictwa na forum."

Dam Ci przyklad

Twoja wypowiedz

"ale TY Anty dajesz filozoficzne tematy, na temat ktorych mozna gadac i gadac.......gadac i gadac......gadac i gadac.......gadac i gadac......gadac i gadac.......gadac i gadac......gadac i gadac.......gadac i gadac......gadac i gadac.......gadac i gadac...... i tak dalej ;P"

Walisz takiego posta a nie masz nic do powiedzienia. Twoje ponizsze dwa posty w tym samym watku tez za wiele nie wnosza do tematu. Porownaj te posty z innymi. Co niektorzy nie pisza tam wcale dlugich postow, a jednak posty te wiele wnosza.

Ten post jest tylko wytlumaczeniem pewnych niescislosci ktore mi zarzuciles. Nie chce sie klocic i nie chce Ci narzucac co masz pisac. Powiedzialem swoje, Ty, i inni podaliscie kontrargumenty. Zrozumialem je, i zdaje sobie sprawy ze posty niektorych osob moga byc wynikiem pogody czy checi rozluznienia sie.... Piszcie sobie co chcecie, jezeli jednak chcecie sobie pozartowac z kogos, to nie robcie tego ze mnie.

Pozdrawiam
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Voitec a nie mogles cos tej babci zrobic zeby nie spadla?? potlukla sie napewno starowinka... ;p

ups... zasmiecam??????

> Anty nie widzi powodu by przepraszac.
>
Jezeli to komus przeszkadzalo, to juz
> jego sprawa.

Aha, skoro tak to po co pisales wyzej:

>"Nie kazdy musi miec takie same poczucie humoru, wiec zanim ktos uzyje >czyjegos nicka do swoich zartow powinien sie troche zastanowic jak to >zostanie odebrane."

Tez mozna Ci tak odpowiedzieć, że to Twoja sprawa czy Ci przeszkadza czy nie i jak to odbierzesz? czy tylko Ty mozesz tak mowic do innych?Wg mnie sam sobie czesciowo przeczysz.

>Mial na mysli te ktore maja za zadanie zakonczyc
> temat i wprowadzic w danym watku gadanie o dupie maryni. Mial
> tez na mysli takie komentaze ktore nic nie wnosza. W ktorych
> ktos nie ma nic do powiedzienia ale chce sie wpisac wiec pisze.

a czy gdzies jest napisane, ze komentarze musza cos wnosić do dyskusji? jesli sa tematy gdzie panuje luźna atmosfera to co maja wnosic? jak sobie zartujemy to zartujemy bo zycie jest lepsze z usmiechem na twarzy niz ciagle rozmawianie o powaznych rzeczach, poza tym nie kazdy ma czas zeby tworzyc dlugie wypowiedzi, a nawet czasem takie krotkie wstawki sa lepsze bo gdy kazdy dorzuci swoje 3 grosze to moze powstac cos ciekawego.

poza tym to jest dział TOWARZYSKIE a nie np. Długie posty, Bądźmy poważni, Zakaz żartów. Towarzyskie czyli mozna i porozmawiac na tematy wazne, mniej wazne i błache. Takie jest moje zdanie.
>
> Anty mial tez na mysli wypowiedzi ktore maja zniechecic do
> dalszej dyskusji.
>
a jakie to wypowiedzi? ja nie zauwazyłem, zeby ktos mnie zniechecal do uczestnictwa na forum.

Pozdrawiam.

.... Carpe Diem ....
Anty nie widzi powodu by przepraszac.

Anty uzyl okreslenia "samice" a nie "samiczki", i nie byl to zart. Czlowiek jest zwierzeciem, jest jakis podzial na dwie plci, i to chyba byl prawidlowy podzial? To okreslenie nie jest obrazliwe lub bledne. Jezeli to komus przeszkadzalo, to juz jego sprawa.

Anty ma tez dziwne wrazenie ze kilkoro z was zle zrozumialo te "smieci".
Anty nie mial na mysli wszystkich krotkich i zartobliwych wypowiedzi. Mial na mysli te ktore maja za zadanie zakonczyc temat i wprowadzic w danym watku gadanie o dupie maryni. Mial tez na mysli takie komentaze ktore nic nie wnosza. W ktorych ktos nie ma nic do powiedzienia ale chce sie wpisac wiec pisze.

Anty mial tez na mysli wypowiedzi ktore maja zniechecic do dalszej dyskusji.

Anty przeczytal wasze wypowiedzi, rozwazyl argumenty, i zapewne wyciagnie wnioski, ktore spowoduja ze nie bedzie juz narzekal na jakosc wpisow na tym forum.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Zapewne też należę do osób, które zaśmiecają to forum. Wpadam na chwilę, coś napiszę i wypadam. Ale traktuję je jaką odskocznię od tego co robię na codzień. Z poważnymi sprawami mam do czynienia w pracy i na uczelni. Tutaj lubię żarty i te gadki o d**** wołowej.
Ciekawe czy Anty (nie będę przepraszać za użycie nicka) zachowa się tak jak Voitec, i też przeprosi?
tez sadze ze to poprawia humor, a nic nie stoi na przeszkodzie zeby wypowiadac sie na powazne tematy. Uwazam ze podsumowujac zawartosc forum jako 'smieci' mogles Anty (przepraszam za uzycie nicka....) niektorych urazic:/
Zauwaz ze sam rowniez posiadasz specyficzne poczucie humoru (wezmy dla przykladu Twoje 'samce i samiczki'), ale jakos nikt Ci nie wygarnal ze zasmiecasz forum albo obrazasz niektorych.......Zreszta poczucie humoru to bardzo indiwidualna sprawa, i kazdy moze miec inne wyobrazenie na jego temat, dopoki nie obraza innych osob:/
Nic, koncze moj wywod zeby nie zajmowac cennej forumowej przestrzeni...

>
> Od jakiegos czasu kilka osob robi tu taki smietnik ze nie chce
> mi sie tego czytac. I jak kiedys te osoby pisaly cos ciekawego
> to teraz pisza by tylko cos napisac i sie pokazac.

ja np nie pisze, zeby sie pokazac i by tylko coś napisać, ale pisze bo nawet ten jak to nazwałeś nieładnie "smietnik", grzebanie w nim i dorzucanie własnych śmieci sprawia mi przyjemność bo mozna sobie porozmawiać na loozie i pożartować, co w obecnym czasie chlapy, deszczu,sniegu, brzydkiej pogody i oczekiwania na wiosne jest jak najbardziej wskazane bo poprawia humor i to chyba nie tylko mi.

.... Carpe Diem ....
Voitec, jaka kultura :) a mowia, ze ta dzisiejsza mlodziez ....... ;)

nie zebym sie nabijala, ze Voitec przeproscil Antego. SIE NIE NABIJAM!

Ojej co ja głupi narobiłem :( Przepraszam bardzo, jeśli Cię uraziłem A. Już nie bede. Wybacz mi ;)

.... Carpe Diem ....
rozumiem. jasne.
ale czy sie zastanowiles, dlaczego zazartowal sobie z Ciebie?

Nie, niech po prostu nie zartuje ze mnie, bo sobie tego nie zycze.
to co Anty, zanim ktos zazartuje to musi na priva wyslac Ci tekst do autoryzacji? wyluzuj chlopie ;)

moze i sa ludzi, ktorzy tu ostatnio pisza, aby pisac (pewnie i ja sie do tego zaliczam)(to nie bylo pytanie, tylko stwierdzenie, bo wiem, co pisze), ale z psychologicznego punktu widzenia to pewnie wszyscy powoli zblizamy sie do punktu kulminacyjnego, kiedy mamy dosyc zimy i z niecierpliwym utesknieniem czekamy wiosny. poza tym (tak jak w moim osobistym przypadku) ludzie moga byc przemczeni (przez aura pogodowa tez, o czy wspomnialam powyzej) praca, obowiazkami i dla relaksu pisza sobie ciekawie o niczym.
to moj dzisiejszy punkt widzenia.

Moja prosba nie byla wynikiem nerowow czy braku usmiechu. Ja po prostu nie chce by Voitec uzywal mojego nicka do swoich zartow.

Zarty pewnych osob nie sa zabawne, bo nie kazdy tekst zakonczony ":P" lub ":D" jest smieszny. Nie kazdy musi miec takie same poczucie humoru, wiec zanim ktos uzyje czyjegos nicka do swoich zartow powinien sie troche zastanowic jak to zostanie odebrane.

Od jakiegos czasu kilka osob robi tu taki smietnik ze nie chce mi sie tego czytac. I jak kiedys te osoby pisaly cos ciekawego to teraz pisza by tylko cos napisac i sie pokazac. Ja na szczescie moge czytac tylko to co chce, ale nie chce by ktos moja osobe wykozystywal do swoich, niekoniecznie smiesznych zartow. To chyba nie duza prosba?
Chyba wodny - biorąc pod uwagę ilość wody na jezdniach i chodnikach :)
kto idzie na rower ?....bo przynudzacie ;)...

Antyspołeczny to cos chyba nerwowy troszke jestes?? Usmiechnij sie :)
Nie odezwie sie, on nawet tego nie czyta...chyba ze zobaczy swoj nick.
Zapewne mamy inne poczucie humoru, ale prosilbym o nie naduzywanie mojego nicka
ale ja mam wiecej niz 20 ale w sumie jest zajefajnie tyle miec :)