Widok

zboczenie?? NIE!!

JA z takim skromnym pytaniem do Was... Czy uwazacie ze sex dwoch kobiet i mezczyzny to jest jakies zboczenie?? Myslalam ze tak dopoki nie sprobowalam... Wogole nie czuje sie zboczona... Zostalam tak wychowana ze byla to tylko moja fantazja i myslalam ze nierealna, a jednak...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to juz tez testowalam.... bylo fajnie ale z druga kobieta jest inaczej tak bardziej zmyslowo i delikatnie....
hmmm niewazne jak napisane wzne ze zrozumialam o co chodzi :) Kurcze nie wiecie jak mi pomagacie :) Cmokas
no ja nie wiem, 2 kobiety i facet? eeee tam, mi sie wydaje,ze 2 facetow i kobieta to jest ciekawesze...... ;) ale co ja tam wiem, nie probowalam ;)

Jak było???? Matko kapitalnie!!!!!!!!!!!!!! Tego sie nie da opisac słowami to trzeba samemu sprobowac...
zboczenie, czyli dewiacja jest uznawane tylko wtedy, gdy jedna osoba 'cos dziwnego' chce z drobic z druga, ale tej drugiej to nie odpowiada, ale jesli tej drugiej to odpowiada to juz nie jest to dewiacja. wiem, ze napisalam to troche nie ' po polskiemu', ale cos takiego glosza seksuolodzy.

co sie przejmujesz czy zboczone, opowiadaj jak było ;) nie tylko TY masz takie fantazje ;P :P

.... Carpe Diem ....