Widok

rozczarowanie

Niestety od 5 lat uczęszczałam do doktor Bałandy i nie byłam zawiedziona do pewnego momentu kiedy to nie przyjechałam do cukrowni na wizytę do doktor.Wszystko zeszło na psy Pani doktor pracuje w miejscu gdzie liczą się tylko pieniążki nawet nie wie jak szarga sobie opinie pracując w miejscu gdzie na powitanie mówią 100 zł proszę
Moja ocena
obsługa: 2

jakość usług: 1

wyposażenie: 1

czas oczekiwania: 5

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 2

2.7

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 122 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jest to wielce nieetyczne obrażać wspaniałych lekarzy tylko dlatego, że pracują w przychodni, która pojawiła się w Pruszczu i stanowi dla Państwa konkurencję. Podszywanie się pod fikcyjne osoby także jest nie uczciwe, ale cóz takie prawa internetu.
Zapewniam, że przychodnia ta jest nastawiona na świadczenie jak najwyższych usług.

Z opisu wynika, iż nie była Pani/Pan nigdy w tym miejscu. Oczernianie innych jest trudne do zrozumienia. A konkurować proponuję jakością wykonywanych badań i porad a nie wypisywaniem nieprawdy na forach internetowych.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 120
Co za bzdury piszesz kobieto . Nigdy nie byłaś w tej przychodni i dobrze . Nie masz bladego pojęcia jak tam się pracuje i ile kosztuje wizyta więc nie ściemniaj . Przychodnia jest super a obsługa medyczna i administracyjna na najwyższym poziomie .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 25
do góry