Widok

zdecydowanie na plus!

pierwszy raz trafiłem na ofertę PB 2 lata temu. Aż tyle czasu zajęło mi podjęcie ostatecznej decyzji co do zakupu motocykla ale w końcu stało się - wymarzona GSR-ka jest moja. Pan, z którym się kontaktowałem najpierw telefonicznie, a później osobiście wykazał się mega profesjonalizmem i cierpliwością (dość nie ufnie podchodzę do sprzętów używanych). Bez problemu mogłem obejrzeć moto, uzyskałem komplet informacji i nie było żadnych problemów z dostarczeniem GSR-a do wybranego przeze mnie serwisu w celu sprawdzenia (INGLOT w Gdyni), gdzie okazało się, że motor jest w stanie prawie idealnym, a wszystkie kwestie, o których w bardzo otwarty sposób poinformował mnie sprzedający wcześniej potwierdziły się w 100%. Polecam, polecam, polecam! Żadnych problemów, niedomówień, kręcenia. Profesjonalnie, otwarcie i szczerze. Sprzęty oferowane przez PB wyglądają jak nowe co jest mega zaskoczeniem na rynku używanych - widać, że dobierają je starannie (motory przyjeżdżają z Włoch). Maja we mnie lojalnego klienta.
Moja ocena
Planet Bike kategoria: Salony i sklepy motocyklowe
obsługa: 6

oferta: 6

jakość usług: 6

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 6

5.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo Dziękujemy za miłe słowa o naszej działalności.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry