Widok

zdecydowanie nie polecam nikomu

To była moja pierwsza i ostatnia wizyta. Było strasznie! Tylko weszłam do tego małego saloniku i od razu chciałam wyjść stamtąd. miałam kupon z grouponu dałam go pani prowadzącej. Miło że zaproponowała herbatę ale ja sie tam przyszłam obciąć a nie gościć. były dwie młode dziewczyny i młoda, dziecinna kosmetyczka (robiła klientce paznokcie) trzy młode dziewczyny były tak rozgadane ze ciezko było im ruszyć dupy i obsłużyć klientke (mnie). poproszono mnie do umycia włosów+ ampułka. dziewczyna umyła włosy i sobie gdzieś poszła na jakiś czas, nic mi nie mowiac czemu mam siedzieć z mokrą głową. głośna muzyka, plotkowanie to było jak spotkanie kolezanek nie zwracajac uwagi na mnie. przed obcinaniem- nie zapytano sie mnie jak chce być obcięta, tak mocno grzebieniem po skórze głowy dawała przy czesaniu...totalna masakra.mam długie włosy i bałam sie dać je w ręce jakiejś młodej dziewczynie. powiedziałam tylko jak obciąć-trwało to 10 minut. i wyszłam pędem z salonu. a jeszcze to obgadywanie klientów przy mnie..."wiecie co za godzinę mam tą wredną klientkę"- cytuje kosmetyczkę
Moja ocena
Bufolus kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 1

jakość usług: -

kreatywność: -

klimat i wystrój: -

przystępność cen: -

ocena ogólna: -

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam Panią serdecznie. W Salonie jest domowa atmosfera i często częstujemy klientów domowymi wypiekami. Kawa, woda, soki czy gorąca herbata to standard dla naszych klientów od zawsze. Nasz personel się przyjaźni i mamy w zwyczaju zagadywać klientów. Bardzo żałuję, że Była Pani świadkiem takiej sceny i rozmowy na temat innych klientów. Bardzo mi przykro, że czuła się Pani zostawiona sama sobie i nie zaoferowano Pani obsługi na poziomie, na jaki Pani zasługuje. Od czasu Pani wizyty dużo się zmieniło wystój, personel i standard obsługi. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry