Widok

zdjęcie

Opinie do zdjęcia: .
Remont otoczenia dworca PKP w Gdyni
Przejdź do galerii.

gdynia, pkp, dworzec, remont

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zdjęcie

Przejdź do galerii.

31 melonow ...

tzn zbudowano dworzec Gdynia guana ... od nowa ... czy tylko "wyremontowano" za te KWOTKE ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

PRL

Niech kiełbase na kartki jeszcze sprzedają przy tych zielonych płotkach. Ładny, schludny dworzec... ale o co chodzi z tymi przystankami PKS?! Czemu nie wstawili takich jak są normalnie na przystkankach, gdzie ludzie mają się schronić zimą czy jak będzie wiać? Myślenie nie boli... :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

pks

dworzec pks to jakis zart chyba. Nowoczesniejsze są na wsiach-wstyd. Pownini przeniesc ten dworzec za budynek poczty-tam jest wiecej miejsca, a w obecnym miejscu zrobic prawdziwy parking.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

pks i parking

gdzie jest parking a pks to zenada,nie podoba mi sie, dworzec ,we Wroclawiu owszem to widac ze po remoncie a te drzewa,nie podoba mi sie ,perony do poprawki kto to odbieral kase wzial,tyle czasu zeby odstawic fuszerke za take pieniadze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uważam, że ...

odwalono kawał dobrej roboty. Gratulacje!!! Ja jeszcze bym pomiędzy wejściami postawił duże zdjęcie pierwszego dworca kolejowego, gdy powstawała "moja Gdynia". Tak będzie zachowana ciągłość tradycji.

CO TO ZA KIKUTY

TE ŚMIESZNE HUDE BADYLE W TYCH KLOMBACH ,BĘDĄ TOCZYŁY WALKĘ Z PIJANĄ MŁODZIEŻĄ WRACAJĄCĄ NOCAMI TAK ŻE DŁUGO NIE POSTOJĄ ,TAM POWINNY BYĆ POSADZONE KONKRETNE DRZEWA A TAKIE TO NADAJĄ SIĘ DO MIESZKANIA

Te zielone barierki ...dramat

po dwóch latach będa rdzewieć .Kolor okropny ,ale pewnie miało być tanio to jest tanio i brzydko .

Myślę dokładnie tak samo

Od zawsze tak były ustawione i niestety giną na tle gmachu (te od strony placu konstytucji) zaś te u góry głupio wyglądają odwrócone tyłem.

Dworzec ladny

ale te drzewka i barierki masakra..ani to ladne ani porzyteczne!!!!

zdjęcie

Przejdź do galerii.
do góry