Widok
zdjęcie
Opinie do zdjęcia: .
Panorama Gdańska widziana z tarasu osiedla Brabank
Przejdź do galerii.
Przejdź do galerii.
motława,długie,pobrzeże,bazylika,mariacka
osiedle "wielki przekręt" a nie brabank , brawo za pomysł osiadle w centrum miasta , no ale za odpowiednią "pomoc finansową" każdy pomysł jest super , brawo łajzy z UM , historia bedzie się z was śmiać wiekami - czasu pustaków i nieudaczników z wygórowanym EGo nie znającym się na niczym spełniających swoje "ja chce" i co mi zrobisz , jestem urzędnikiem
Nie
obrażaj ludzi których nie znasz
Nordische Vending taka nazwa Gdańska funkcjonowała w czasach kiedy
jeszcze osoby nie było na świecie. Taki most "marzenie impotenta" pomysłodawca może sobie postawić na działce a nie paskudzić jego widokiem jedną z piękniejszych panoram Gdańska.. Amsterdam. A kogo obchodzi co się dzieje w mieście leżącym w kraju gdzie starców usypia się jak koty Panie Nowoczesny?
Nordische Vending taka nazwa Gdańska funkcjonowała w czasach kiedy
jeszcze osoby nie było na świecie. Taki most "marzenie impotenta" pomysłodawca może sobie postawić na działce a nie paskudzić jego widokiem jedną z piękniejszych panoram Gdańska.. Amsterdam. A kogo obchodzi co się dzieje w mieście leżącym w kraju gdzie starców usypia się jak koty Panie Nowoczesny?
najbardziej paskudzą panoramę Gdańska turyści !
Kiedyś na targu rybnym handlowano rybą i innymi "pachnącymi" towarami, u nabrzeży stały barki i żaglowce, spacerowali Żydzi.
A teraz !
Turyści w krótkich gaciach!
To Panu nie paskudzi panoramy Gdańska ?!
A może anker zbyt mocno w łeb walnął (ła) ?
A co do zabijania śmiechem - jakoś Francuzi przeżyli szklaną piramidę w Luwrze i Centrum Pompidou, które są trochę bardziej kontrowersyjne niż projektowana kładka.
A teraz !
Turyści w krótkich gaciach!
To Panu nie paskudzi panoramy Gdańska ?!
A może anker zbyt mocno w łeb walnął (ła) ?
A co do zabijania śmiechem - jakoś Francuzi przeżyli szklaną piramidę w Luwrze i Centrum Pompidou, które są trochę bardziej kontrowersyjne niż projektowana kładka.