Widok

zdjęcie

Opinie do zdjęcia: .
Nie dość, że zaparkowała na środku chodnika, więc piesi musieli chodzić jezdnią, to jeszcze stwierdziła, że "dwie minuty mogę tak parkować". Tak, po prawej widzicie pusty parking :)
Przejdź do galerii.

Nie dość, że zaparkowała na środku chodnika, więc piesi musieli chodzić jezdnią, to jeszcze stwierdziła, że "dwie minuty mogę tak parkować". Tak, po prawej widzicie pusty parking :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zdjęcie

Przejdź do galerii.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11

"dwie minuty mogę tak parkować"

ciekawe gdzie coś takiego wyczytała, nie pozostawiła minimum 1,5m więc nawet na sekundę tak nie można. Po drugie zdjęcie robione przy SKM Reda 05.11(niedziela) o 12.44 prawdopobnie czekała na kogoś kto przyjedzie kolejką SKM a najbliższa jaka tam przyjedzie to planowo o 12.51 więc zełgała z 2 minutami jak postoi jeszcze 7min, mężowi współczuję kłamczuchy. Zdjęcia pewnie by nie było jakby niemała i niemiła baba pomimo że dała plamę nie mądrzyła się że ona tak może.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

"Nie dość, że zaparkowała"
Zaparkowała, czy zatrzymała się? Autor już w tym momencie wyolbrzymił sytuację, a nie wiadomo, czy kobiecie np. coś nie spadło pod fotel (np. dokumenty) i chciała chwilowo się zatrzymać?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 14

kierowca w samochodzie może jedzie na idiotę idącego drogą który robi zdjęcia -:)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 19

trawnikiem?

noooo, poszukaj lepszego usprawiedliwienia
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

stanęła jak pierdoła, ale obejść też się dało i to niekoniecznie jezdnią...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 25

zdjęcie

Przejdź do galerii.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11
do góry