Widok
zdjęcie
Opinie do zdjęcia: .
Nie dość, że zaparkowała na środku chodnika, więc piesi musieli chodzić jezdnią, to jeszcze stwierdziła, że "dwie minuty mogę tak parkować". Tak, po prawej widzicie pusty parking :)
Przejdź do galerii.
Nie dość, że zaparkowała na środku chodnika, więc piesi musieli chodzić jezdnią, to jeszcze stwierdziła, że "dwie minuty mogę tak parkować". Tak, po prawej widzicie pusty parking :)
Przejdź do galerii.

jak dokumenty spadły to spadły, dalej nie polecą. nie ma co szukać usprawiedliwienia, "dała ciała" i jeszcze udaje mądrą zamiast pokornie za swoją głupotę wziąć ogon pod siebie i postawić samochód choćby bliżej trawy. niecierpię ludzi którzy nie potrafią przyznać się do błędu a wręcz przekonują że wszystko jest ok i że to my się mylimy.
"dwie minuty mogę tak parkować"
ciekawe gdzie coś takiego wyczytała, nie pozostawiła minimum 1,5m więc nawet na sekundę tak nie można. Po drugie zdjęcie robione przy SKM Reda 05.11(niedziela) o 12.44 prawdopobnie czekała na kogoś kto przyjedzie kolejką SKM a najbliższa jaka tam przyjedzie to planowo o 12.51 więc zełgała z 2 minutami jak postoi jeszcze 7min, mężowi współczuję kłamczuchy. Zdjęcia pewnie by nie było jakby niemała i niemiła baba pomimo że dała plamę nie mądrzyła się że ona tak może.
"kiedyś się parkowało"
czyli sam dowodzisz że "konfidenci" z aparatami mają wpływ na otoczenie, tak samo jak "konfidenci" z rejestratorami jazdy; zanim odwalisz jakiś numer na drodze, nawet jak policji nie ma w zasięgu wzroku to nie masz pewności że ktoś cię nie nagra i nie będzie miał na tyle czasu żeby sprawę zgłosić, więc "konfidenci" mają działanie prewencyjne czyli są potrzebni.