Widok

zdjęcie

Opinie do zdjęcia: .
Nie dość, że zaparkowała na środku chodnika, więc piesi musieli chodzić jezdnią, to jeszcze stwierdziła, że "dwie minuty mogę tak parkować". Tak, po prawej widzicie pusty parking :)
Przejdź do galerii.

Nie dość, że zaparkowała na środku chodnika, więc piesi musieli chodzić jezdnią, to jeszcze stwierdziła, że "dwie minuty mogę tak parkować". Tak, po prawej widzicie pusty parking :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zdjęcie

Przejdź do galerii.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

"kiedyś się parkowało"

czyli sam dowodzisz że "konfidenci" z aparatami mają wpływ na otoczenie, tak samo jak "konfidenci" z rejestratorami jazdy; zanim odwalisz jakiś numer na drodze, nawet jak policji nie ma w zasięgu wzroku to nie masz pewności że ktoś cię nie nagra i nie będzie miał na tyle czasu żeby sprawę zgłosić, więc "konfidenci" mają działanie prewencyjne czyli są potrzebni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie jestem autorem, a takie info można wyodrębnić ze zdjęcia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

To jest w Redzie to jaka ma być tablica przygłupie? Rzeszowska?!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Po czym poznać wejherowianina w płaszczu na dworcu?
Płaszcz będzie włożony w spodnie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

parkowanie

tak parkuja tylko buraki z rejestracja gwe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

kierowca z autem skąd się tam wziął

zgodnie z przepisami??? jakimi?
Jazda po chodniku dozwolona?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zdjęcie

Przejdź do galerii.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry