Widok

ozdoby na paznokcie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Gdzie dostanę jakies przyklejane ozdoby na paznokcie typu blyszczace "kropeczki" lub wzorki? czy w ogole cos takiego mozna kupic? bo chce sama sobie "zrobic" paznokcie na slub, ale cos takiego bardzo by sie przydało. Pomozcie prosze!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
owszem.bardzo duzy wybór jest we wrzeszczu naprzeciwko manhatanu pod filarami w takim malym sklepiku.maja tego mnóstwo

Nie przeprasam za bledy
tak , na przeciewko manhattanu mają sporo ale po około 7 - 9 zł... ja kupuję w zwykłej osiedlowej drogerii lub w kiosku (obojętnie gdzie ) tam są za 3,50 - 4 zł

image
image
kupisz to w każdej tzw. drogerii ;-)))
Czy gdzieś na mieście znajdę większy wybór ozdób niż tutaj?
http://sklep.new-nails.com/category/ozdoby-na-paznokcie-
Zależy mi na jakości - wszystko do salonu ma trafić.
Na rynku, ale nie wiem czy jakoś będzie ci odpowiadała. Tak na szybko zerknęłam, ale widzę, że mają tam większość z tego, czego sama korzystam, tak więc ok.
W g. przymorze jest wysepka z takimi rzeczami ale nie wiem jakie ceny maja
Trochę zwiedziłam dzisiaj miasta i szału nie ma - ani pod względem cenowym, ani pod względem asortymentu. Chyba jednak będą musiała zamówić wszystko w sieci, ale to nawet dobrze, bo przynajmniej załatwię temat za jednym zamachem.

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

do góry