Widok

zdrada czy nie zdrada?

ja nie wiem, czy to przez ten post o trojkatach, czy jak, ale snilo mi sie dzisiaj, ze caluje sie z dziewczyna (yyyyyy). a potem wysylala owa panna do mnie smsy, ze zakochana i takie tam, zabkowala mi, a raczej rzabkowala, bo robila straszne bledy ortograficzne.
a potem przyszlo mi do glowy, gdy sie zbudzilam, czy jesli jest sie w stalym zwiazku z facetem i pojdzie sie do lozka z kobieta, czy to jest zdrada? zapytalam o to mojego Skarbka, ale nie calkiem sie dobudzi i nie umial mi odpowiedziec, jakie jest jego zdanie na ten temat. a Wasze?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
za suczke polałaby sie krew;) niegdy jeszcze nikogo nie walnelam, ale bym sie przelamala;)
to może jakieś lesbijki były ?

.... Carpe Diem ....
ja nie mam za co przepraszac, użyłem tego wyraznie w znaczeniu pytającym, zobacz sobie całą rozmowe ;)

Ale jeśli poczułaś się urażona to niech bedzie z szacunku do starszych - przepraszam ;)

.... Carpe Diem ....
Voitec napisał(a):

heh, wez hutrem przepros za grzechy popelnione i jeszcze nie popelnione i bedziesz mial spokoj na kilka lat;)
Przeprosiny przyjęte :)
Jestem bardzo czuła na to jak mężczyźni zwracają się kobiet. To jest między innymi przyczyną konfliktu pomiędzy mną a rodzinką mojego ukochanego. Jego ojciec nie ma żadnego szacunku dla kobiet, a ja mu się sprzeciwiłam. Efekt jest taki, że jestem uważana w tej rodzinie za personę non grata.
A teraz na inny wątek, powiedzieć komuś innemu co myślę :)
ej...a nikt nigdy nie bluznił do ciebie o tobie i z tobą w ..sexie ? ;)..czy nigdy nie chciałaś być zerżnieta a nie ukochana ??

niee no nie wierze..kazdy na pewno zabluznil w ten sposob podczas SEXU ;) chociaz raz!!!

...W Życiu Niczego Nie Warto Żałować! Do Niektórych Rzeczy Nie Można Po prostu Powrócić...
zdrada to zdrada, racja... i niekoniecznie musi dojść aż do łózka... wystarczy, ze inna osoba staje się dla ciebie po prostu ważniejsza od męża - już jesteś wobec niego niewporządku...
Wiecie co..... ja lubie czasem zamiast sie kochac zostac zerznieta, bo to jest cos innego niz zwykla rutyna w lozku, a na temat okreslenia "pipko, c****ku" to zwracamy sie tak do siebie ze swoja psiapsiola i nie uwazam tego za obrazliwe, faceci mowia do siebie "czesc frajeze, glui ch..ju" i tez wiedza ze to nie jest aby sie obrazic, to wszystko zalezy od naszego podejscia, jednych cos obraza a innych nie! A czy to zdrada?..... sama musisz sobie na to odpowiedziec :)
Na mnie nie ma antidotum ;)
toksyczna zmija napisał(a):

> Wiecie co..... ja lubie czasem zamiast sie kochac zostac
> zerznieta, bo to jest cos innego niz zwykla rutyna w lozku

Tak, ale oby także to 'rżnięcie' nie stało się rutyną.
"Nic się nie nudzi tak szybko jak nowość."
Seks z jednym partnerem zawsze i w każdym przypadku staje się czynnością rutynową->po okresie dzikiej namiętności przychodzi kryzys.
Tylko niektórzy kochają na tyle/mają na tyle silną wolę, ciekawe życie i osobowość, że nie muszą szukać łóżkowych rozrywek u np. koleżanki
z forum. ;) Na rutynę są sposoby, trzeba walczyć z erotyczną nudą i marazmem! To na pewno lepsze dla związku niż wskakiwanie do łóżka komuś innemu... I "nawet" jeśli ma być dla was urozmaiceniem zabawy wyzywanie się od *******...myślę, że warto. ;))

Pozrawiam wszystkie walczące pary. ;)
toksyczna..zapraszam .. ;) ;) ;)...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dzeiki za zaproszenie, ale odmuwie ;) gdyz nie nazekam na rutyne w swoim zwiazku i jako szczesliwa mezatka od 4 lat jestem z tego dumna :) wiem ze moze to prozaiczne, ale jak ludzie sie dobiora odpowiednio to jest o co walczyc, aby rutyna nie wdarla sie w zadna swere zycia we dwoje. pozdrawiam wszystkich ;)

Toksyczna brawo. :)
czemu bravo ?? co to za przyjemnośc rżnąc dziewczyne która pisze odmówie przez u zwykłe ??
to by było zbyt masochistyczne nawet jak dla mnie ;)..

Nawet dla ciebie?? :))))))))))
chiev napisał:
> co to za przyjemnośc rżnąc dziewczyne która pisze odmówie przez u zwykłe ??

Czyli każda dziewczyna... nawet śliczna... miła...
Jeżeli by sie z Tobą na randkę umówiła...
Niezależnie od tego... co lubi... potrafi...
Najpierw zaliczyć musi... klasówkę z ortografii???
hehe..najpierw pytanko a pozniej je***ko ;)...a moze rozwiazaniem na monotonnsoc jest znalezienie sobie kochanka..ot tak za zgoda partnera ;) :P?...co wy na to? ;D

...W Życiu Niczego Nie Warto Żałować! Do Niektórych Rzeczy Nie Można Po prostu Powrócić...

> Czyli każda dziewczyna... nawet śliczna... miła...
> Jeżeli by sie z Tobą na randkę umówiła...
> Niezależnie od tego... co lubi... potrafi...
> Najpierw zaliczyć musi... klasówkę z ortografii???

jedynym od oceny umysłu wybawieniem
może być mistrzostwo w sporcie zwanym.....UWODZENIEM.

bardzo przepraszam za bledy ortograficzne ;) nie jest to brak w edukacji, ani nawet dysleksja tylko zwykle roztargnienie.... piszac to wtedy moj maz zajmowal sie mna bardzo......namietnie :)))) jeszcze raz sorki
toksyczna zmija napisał(a):

> piszac to wtedy moj maz zajmowal sie mna bardzo......namietnie
> :)))) jeszcze raz sorki

wynika z tego , że to pisał twój mąż...tak ? coś u ciebie także ze składnią nie teges..;(((...czy z czym innym..;)...odpadłas w przedbiegach na kandydatke do uniesień sexualnych ze mną.;)..