Widok

zdrada czy nie zdrada?

ja nie wiem, czy to przez ten post o trojkatach, czy jak, ale snilo mi sie dzisiaj, ze caluje sie z dziewczyna (yyyyyy). a potem wysylala owa panna do mnie smsy, ze zakochana i takie tam, zabkowala mi, a raczej rzabkowala, bo robila straszne bledy ortograficzne.
a potem przyszlo mi do glowy, gdy sie zbudzilam, czy jesli jest sie w stalym zwiazku z facetem i pojdzie sie do lozka z kobieta, czy to jest zdrada? zapytalam o to mojego Skarbka, ale nie calkiem sie dobudzi i nie umial mi odpowiedziec, jakie jest jego zdanie na ten temat. a Wasze?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zdrada to zdrada, nie wazne czy z innym facetem czy dziewczyna ......

chociaz, jesli seks z inna kobieta jest za zgoda faceta to chyba nie jest zdradą, ale jeśli na zasadzie ukrycia tego zdarzenia przed partnerem to jest zdrada ......

.... Carpe Diem ....

Po pierwsze - ciekawy sen. ;]
Po drugie - dla mnie i mojego pana zdradą jest wszystko co dotyczy sfery seksualnej, a nie dotyczy tylko naszej dwójki.
no mi sie wydaje ze to jest zdrada skoro Twoj staly partner nie wie o niczym , w ogole stosunek seksualny z osoba trzecia (nie w wypadku 3-kata:P) jest zdrada..

ola
pojecie zdrady u kazdego wyglada inaczej..dla jednych bedzie to juz gorace spojerzenie rzucone innej osobie przez naszego partnera a dla innych swiadomosc tego ze pokochal-ła kogos innego...temat rzeka..nigdy nie wysycha..

...W Życiu Niczego Nie Warto Żałować! Do Niektórych Rzeczy Nie Można Po prostu Powrócić...
Jasne ze zdrada. W niektorych okolicznosciach to moze byc nawet cos wiecej. Wkoncu mozna dojsc do wniosku ze nie jest sie bi a less i pojawia sie problem....
Osobiscie wolalbym zeby mnie dziewczyna zdradzila z facetem niz kobieta. Bylo by prosciej, i nieczulbym jakiejs odpowiedzialnosci przed cala meska plcia ze przezemnie samica woli samice od samcow
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Antyspoleczny, jak chcesz pisac o facetach samce to ok , niema sprawy ale daruj sobie okreslanie kobiet samicami.
sa samce i samice nie zmienisz tego !!

------ jestem subiektywny ----------
No ale ja tez nie chcialabym byc nazywana samica...

samica czy samiczka?;)

A samiczką? :]
Samcami nazywam moich przyjaciol, ale to tylko tak zartobliwie. Widze pewna roznice pomiedzy facetem a samcem, i jednak wolalabym miec do czynienia z facetami/ chlopakami czy jak tam wolicie:] Tak samo w przypadku kobit...Nazwalby mnie ktos samica w formie nie-zartow to chybabym sie.....no....lekko zdenerwowala, moze nawet doszloby do uzycia sily;]
Hej suczki :D nananana ;P

Tak wolicie ?

.... Carpe Diem ....
Hmmm suczki... ale tylko przez przyjaciół.... Jak by tak obcy facet do mnie powiedział to mam taki pewien odruch.... Bardzo mozliwe ze zostawilabym mu autograf na policzku w postaci 5 palcow....

Gdyby powiedział w l.mn. to szkoda palców na pijaka. ;]
to ja bede uważał, drogie kobiety ;-)

.... Carpe Diem ....
dwie samiczki to nie zdrada ;)..

jestem ZA!!!! Badzmy wszyscy niegrzeczni Grrrrrrrr

To co tygryski lubia najbardziej..............
to kiedy i gdzie GRZESZYMY ?:D

.... Carpe Diem ....
Zanim zaczniesz grzeszyć przeproś za ten post z 00.44
a ja nawet w zartach przyjaciol nie zdzierzylabym, gdyby ktos do mnie powiedzial suczka, suka i inne obrazilwe slowa. niedawno widzialam rozmowe dwoch kolezanek. to znaczy slyszalam. zartowaly sobie i jedna z nich powiedziala 'co, rybciu-cipciu', obrzydliwe. chamskie.