Widok

zdrada czy nie zdrada?

ja nie wiem, czy to przez ten post o trojkatach, czy jak, ale snilo mi sie dzisiaj, ze caluje sie z dziewczyna (yyyyyy). a potem wysylala owa panna do mnie smsy, ze zakochana i takie tam, zabkowala mi, a raczej rzabkowala, bo robila straszne bledy ortograficzne.
a potem przyszlo mi do glowy, gdy sie zbudzilam, czy jesli jest sie w stalym zwiazku z facetem i pojdzie sie do lozka z kobieta, czy to jest zdrada? zapytalam o to mojego Skarbka, ale nie calkiem sie dobudzi i nie umial mi odpowiedziec, jakie jest jego zdanie na ten temat. a Wasze?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To twój mąż pisał? ;)
chiev napisał:
> jedynym od oceny umysłu wybawieniem
> może być mistrzostwo w sporcie zwanym.....UWODZENIEM

A jakim trzeba się legitymować wynikiem,
Żeby stanąć w szranki z takim, jak chiev, zawodnikiem???
przyczepiles sie do mnie ;P , ale ok. Potyczki slowne lubie, a skladnia, hmmmm........ znaczy to tylko tyle, ze pora ponownie przypomniec sobie zasady jezyka polskiego. "W przedbiegach.." to znaczy, ze kandydowalam? hahahha nawet dobrze, iz odpadlam. Maz nie pisal, maz sie zajmowal ;)
Na mnie nie ma antidotum ;)
toksyczna : odpadłas w przedbiegach na kandydatkę! nawet nie zdazyłas kandydowac niestety..jak mi pszykro (pszykro żeby sie znizyc do poziomu;) )

d napisał(a):

> chiev napisał:
> > jedynym od oceny umysłu wybawieniem
> > może być mistrzostwo w sporcie zwanym.....UWODZENIEM
>
> A jakim trzeba się legitymować wynikiem,
> Żeby stanąć w szranki z takim, jak chiev, zawodnikiem???

trzy mrugi oczkiem , dwa rzuty biodrem
z wyczuciem i normą ISO zgodnym
językiem wargi zwilżyc dwa razy
w tym czasie mówiąc brzydkie wyrazy
pokrecic tyłkiem bezwzglednie musi
by dobry wynik na mnie wymusić
ale i to mi raczej nie starczy
by z chievem mogła w łóżku powalczyć.....

chiev napisał(a):

> toksyczna : odpadłas w przedbiegach na kandydatkę! nawet nie
> zdazyłas kandydowac niestety..jak mi pszykro (pszykro żeby sie
> znizyc do poziomu;) )

Ojjjjj... nie musiales az tak sie poswiecac, lecz doceniam ten fakt . Pewnie strasznie bolaly palce, gdy musiales napisac "pszykro" ;P Nie musiales, ale jednak sie znizyles, gratuluje odwagi moralnej, wiekszosc woli podciagac innych do gory, a nie samemu spadac w dol ;) Pozdrawiam serdecznie
żeby podciagnąc najpierw trzeba to cos złapać..a jak cie złapac skoro jest sie dużo za wysoko ??

a tak ogólnie to mysle że fajna z ciebie dziewczynka...moze dzisiaj wpadniesz z męzem na małe piwko do bacówki nad morzem ??

ja tma nie chce sie wtracac ale jak chcecie sobie skakac do szyj to wezcie moze sie umowcie albo zrobice to na privie co?

ola
Alez my nie skaczemy sobie do szyjek, slowo :)) To jest tylko mala polemika slowna ;)
ok to sie ciesze bo juz sie balam,ze jakas krew sie bedzie lala strumieniami;)

ola
Dziekuje serdecznie za zaproszenie,jednak nie damy rady. Jestem zaskoczona komplementem ;) "mila dziewczynka" ;) Jestes przemily ;P