Widok

zdrady

Nigdy , przenigdy nie zdradziłabym swojego facet - do czasu kiedy dowiedziałam się że na komunikatorach flirtuje z pannami i przesyła swoje fotki panienkom z czatu ( zaznaczam - byłam mu oddana i seks był ok , nawet ponad normę :)) Poczułam się jakbym obuchem w łeb dostała, przepraszał tak długo aż zmiękłam ( że nigdy więcej, że głupota) a ja ze strachu chyba przed samotnością z nim zostałam - nigdy nie było 100 % o.k. gdzieś w środku drzemała sobie mała iskierka zazdrości i nienawiści , jak on mógł, dlaczego mu nie wystarczam itd... ( było też ogromne uczucie do niego) z tej bezsilności zaplanowałam zemstę , flirty z innym panem, i faktycznie tylko flirt , trochę pocałunków z nowym panem ( między nami jest jakaś niewidzialna siła która nas przyciąga , wciąż się przytulamy) i mój facet mi zobojętniał, o dziwo , zaczął o mnie zabiegać jak nigdy a ja ... zaczęłam tęsknić za tym drugim, jak tylko jest możliwość rozmawiamy godzinami przez telefon, tęsknię, wariuję po prostu mi go brak i tak sobie myślę o moim facecie alle ty byłeś głupi...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Po co tkwisz w byle jakim związku? Boisz się, że z tamtym nie wyjdzie? Bez sensu. Jeżeli czujesz, że miłość do tego pierwszego się wypaliła, powiedz mu to i odejdź. Daj sobie i jemu szansę na inny, satysfakcjonujący związek. Oboje chyba, z tego co piszesz, nie dobraliście się. Piszesz..na 100% nie było ok. Nie pytam, co, bo to nie moja sprawa. On - albo mu czegoś w związku brakowało i szukał dziewczyn w necie, albo już taki jest. Nie wiem. Bycie z kimś, aby nie być samą nigdy nie da Ci satysfakcji. Szkoda na to życia. Ten drugi:fascynacja drugim człowiekiem jest fajna. Ale do czasu. Sobie odpowiedz na pytanie: znasz go dobrze? To chyba taka mała odskocznia, zemsta na panu od fotek w necie. Fascynacja czy miłość? Ale to Twoje życie i Ty dokonujesz wyboru. Nie krytykuję Cię, nie oceniam. Raczej rozumiem, że masz mętlik w głowie. Pozdrawiam
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czas dojrzeć droga Kasiu, czas dojrzeć. Takie postawy przyjmują nastolatki, a nie dorośli ludzie. Powinnaś się rozstać z tym człowiekiem, z klasą i dojrzale, a nie ciągnąć dwie sroki za ogon. Widać on nie dojrzał jeszcze do stałego związku - tym bardziej powinnaś podjąć odpowiednie decyzje.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
no właśnie "to nie tak jak myślisz kotku" ja niczego nie chcę kończyć bo kocham, bardziej jest to żal do partnera - gdyby nie zdradził ja "nie wzdychałabym do księżyca" - może to próba usprawiedliwienia siebie?? , nie nazwałabym tego ciągnięciem jakiejkolwiek sroki za ogon - "ten drugi" poza cysto seksualnymi objawami do niczego się nie nadaje - tzn różnica klas i wieku jest zbyt duża bym mógł choć przez chwilę pomyśleć o nim jak o partnerze , czuję tylko lekką ulgę że mój partner przestał być dla mnie pępkiem świata, że przestałam szaleć z zazdrości , że ja niby też mogę, hmm, przyznaję brzmi to głupawo, dziecinie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dziecinne zachowanie, tłumaczysz się @Kasiu, nie chcesz wyjść na tą gorszą tylko po co ten post , bo widzisz zdradziłaś - cokolwiek napiszesz odnośnie pobudek fakt zostanie faktem, rozumiem, że wg. Ciebie jak mi ukradną samochód to mam iść ukraść komuś innemu...

Nie wiem , dziwne nastawienie - by the way - kij ma dwa końce - jeżeli on / ona zdradza nie jest to wina tylko po jednej stronie , czegoś brakło , coś popchnęło - absolutnie nie tłumaczę - stwierdzam fakt.

Na koniec -kiedyś był temat w którym definiowane było słowo "miłość" , mym zdaniem, w związku kończy się ona szybko - rok dwa i ulatuje, a od tego co zostaje zależy co będzie dalej, gro par buduje swoje związki - byle szybciej, byle jak, brak szczerości, zaufania, empatii, tylko pociąg seksualny zadowolenia czar - jak długo ? do czasu odejścia, zdrad...

Seks to nie wszystko, a podawany byle jak, byle z kim szybko się dewaluuje, najważniejsze jest partnerstwo i oparcie drugiej osoby...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
no no i kto to powiedział...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
masz ten sam problem co ja... tylko że ja z moim facetem jestem pare lat mamy dziecko i jak sie okazało zdradza mnie od dawna. poznałam miłego pana jakis czas temu i chce od mojego ex odejść ale on mi na to nie pozwala... nasz związek nie ma sensu nie sypiamy razem od ponad roku chce odejść i znów być szczęśliwa tylko że on tego nie rozumie ... a najgorsze jest to że gdybym napisała jego nick to każdy by wiedział o kim mowa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
"poznałam miłego pana jakis czas temu i chce od mojego ex odejść ale on mi na to nie pozwala" - Ty weź mi wytłumacz z kim Ty jesteś i od kogo chcesz odejść bo kołomyja się zrobiła. Na pierwszy rzut oka wynika, że Twój loverboy nie pozwala Ci odejść od tego, z którym masz bobo, tak? No, pupczenie uber alles ....
Choćbym zgłupiał to życia nie zrozumiem, poza tym jestem aktorem i najlepiej wychodzi mi granie skończonych idiotów.
Avatar w pełnej krasie: http://plfoto.com/zdjecie,ludzie,tyle-dobrego-z-tych-mistrzostw,935474.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Sunshine - czyzby to był Halewicz? ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie ... ale bardzo blisko :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wiesz co? Jesteś głupia jak but. Jak facet Cię zdradza kobieto to nie zawsze chodzi tylko o pupę wiesz? Może olałaś go w waszej codzienności, może czepiałaś się o wszystko mimo tego, że robił co trzeba i ponadnormatywnie w stosunku do innych facetów, może związałaś się z nim bo "wypadało" bo masz JUŻ 27 lat. Zaraz pęknę ze śmiechu jak jeszcze raz przeczytam, że zaplanowałaś zemstę i poszłaś w ramiona innego. Z bezsilności to zrobiłaś? A co ku.... wa zrobiłaś dla waszego związku? Jeśli dokładnie to opiszesz oraz ile się znacie, ile jesteście razem i jeśli to będzie przekonywujące to masz jak w żydowsko-szwajcarskim banku, że tu na forum będę się kajał i przeproszę jak nigdy.
Choćbym zgłupiał to życia nie zrozumiem, poza tym jestem aktorem i najlepiej wychodzi mi granie skończonych idiotów.
Avatar w pełnej krasie: http://plfoto.com/zdjecie,ludzie,tyle-dobrego-z-tych-mistrzostw,935474.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
wow !! mocne
"Nigdy , przenigdy nie zdradziłabym swojego facet - do czasu kiedy dowiedziałam się że na komunikatorach flirtuje z pannami i przesyła swoje fotki panienkom z czatu ( zaznaczam - byłam mu oddana i seks był ok , nawet ponad normę :))" - piwo Kuflowe mocne rządzi ale jak przeczytałem to jeszcze raz to nawet kuflowe mnie tak nie rozweseli :))))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Posłuchajcie Halewicz, ma swoje lata i wie co pisze. Gdy facet raz zdradzi, to zawsze będzie zdradzać. Wierny facet, to dojrzały facet.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Halewiczu bo to jest tak - "ciało raz puszczone puszcza się zawsze..."
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie rozumiem co ciebie tak rozbawiło w moim poście , co byś zrobił na moim miejscu ,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Co bym zrobił na Twoim miejscu? "Jak bym wiedział, że się przewrócę to bym się położył". Nie napisałaś nic więcej toteż nie oczekuj czegoś konkretnego.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
tiaa...coś w tym jest. Zdrada jest czymś wyjątkowo obrzydliwym.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kasia: ja już nic nie rozumiem. raz piszesz, że za nim tęsknisz, wariujesz, w następnym poście dość pogardliwie się o nim wyrażasz/nie ta klasa, nie ten wiek/. Teraz to i ja nie wiem, o co Ci chodzi. Mnie chyba bardziej Kuflowe rozbawi - 7,2%, słód jęczmienny, woda, chmiel. Strzemiennego!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Baby nigdy nie zrozumiesz.

Baby są jakieś inne ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Prawie jakbyś opisywała moją historię....prawie - ja nie szukałam zemsty.Zabolało. Boli nadal. Z księzniczki stałam się nikim.Zdradzona, zawiedziona, oszukana, poniżona...a miało być tak pięknie...No cóż...przestałam wierzyć w bajki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dziewczyny, piszecie, że macie doła, ale trochę na własną prośbę. Jeżeli facet Wam nie pasuje, coś się wypaliło to albo rozmawiacie z nim i próbujecie naprawić to, co w związku się psuje , albo odchodzicie i układacie sobie życie na nowo. Proste. Ten drugi, kochanek czy "książę z bajki" jest zwyczajnym facetem. I będzie miał Was za nic, jeżeli będzie wiedział, że działacie na dwa fronty. Natomiast, jeżeli jest to łowca przygód, to z wiadomo, że z takim sobie życia nie ułożycie. Ludzie popełniają kardynalny błąd tkwiąc w zdechłych już związkach, bo: boją się samotności, mają trójkącik/on, ona i "franek" szwajcarski/, bo"co ludzie powiedzą". I tak męczą się, zawracają głowę singlom lub innym "nieszczęśliwym w związkach", a potem jeszcze dodatkowego doła mają. Przyczyny zdrad są różne. Nie podchodzę do zdrady tak jak Halewicz/z całym szacunkiem dla jego przekonań/, nawet wiele osób rozumiem/nie piszę tu o ludziach z forum/, ale zdrada na początku daje euforię, a potem wstręt do siebie, poczucie winy i bardzo często rozczarowanie. Za często, aby pakować się w jakiś trójkąt lub czworokąt.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zemsta?
To najgorsze co można zrobić. Pokazywać, że jest się takim samym człowiekiem, który Cię skrzywdził.
I do czego to zaprowadziło? Zero rozmowy o tym, zero chęci ratowania tego co było - najwidoczniej to nie było to...i takie..bez dojrzałości.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
skąd wiesz?? były godzinne, nie kilkudniowe rozmowy, łzy próby rozmowy, próby szczerości sprawdzanie , kontrole, aż do zwariowania, tylko że ja mam taki charakter że kocham raz na całe życie , co poniektórzy mają rację - powinnam odejść z podniesioną głową i spróbować żyć bez niego, ale nie potrafię , ani godziny ani dnia , ten drugi .. zagłuszanie bólu , wiem przykra sprawa ale chciałam zrobić cokolwiek by zagłuszyć ból , udało się , na chwilę , smutno pomyślałam "rachunki wyrównane" a Wy ?? naprawdę kiedy ból nie daje żyć nie chwycilibyście pierwszego lepszego lekarstwa by go zagasić???
w używanych koszulach się nie chodzi
Nie, nie chwyciłbym się "pierwszej lepszej" ale zrobiłbym coś innego - poświęciłbym się czemuś czego robić nie mogłem wcześniej, jakiejś pasji, hobby. Dla niektórych może być to kino - lubisz film a z facetem nie możesz wyjść? Teraz możesz. Lubisz koncerty? Jest okazja.
Bólu po facecie nie trzeba leczyć innym. To nie w porządku wobec niego oraz tego "pierwszego lepszego"...potem się okaże, że także sama na tym ucierpisz.
No ale cóż - jesteś dorosła, sama powinnaś odpowiadać za swoje czyny.

Powodzenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ok ok, fajnie, kino koncerty , wiesz jak fajnie jest iść samemu??? bo ja wiem, próbowałam , powiesz - koleżanki ale nie mam żadnych , masz rację co do jednej kwestii , nie w porządku ... dlatego kończę to g... i odpowiem za swoje i innych czyny
Czlowiek ktory siedzi w takim zwiazku sprzedaje samego siebie, odgrywanie czegos za plecami , nawet marnego partnera to tez sprzedawanie siebie, tacy ludzie to przecietniacy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Towarzyskie

"SWITEZIANKA" in English :) (11 odpowiedzi)

Witam !!! Oto inna obiecana rzecz - "Switezianka" po angielsku (niektore osoby zdazyly juz ja...

terapia (120 odpowiedzi)

wątek dla wszystkich, którzy chcą się poczuć lepiej :) będzie to terapia grupowa ... zaproszone...

Szukam ladnej i inteligentnej dziewczyny 17-19lat (10 odpowiedzi)

Jestem chlopakiem ktory jest bardzo otwarty i poszukuje dziewczyny sam mam 18,5lat i jestem z...

do góry