Widok

zdrowa zywnosc

witam. czy ktos w bojanie lub w okolicach sprzedaje zdrowe hodowane u siebie warzywka?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też jestem zainteresowana, w naszych sklepach bardzo kiepska jakość
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jesteś idealnym klientem... czyli takim któremu wszystko można wcisnąć (np pietruszkę kupioną w Biedronce) - tak robią np z jajkami sprzedawanymi jako "ekologiczne"
Warzywka się uprawia. Hoduje się zwierzęta
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Może zacznijmy być bardziej konkretni na tym forum i udzielajmy odpowiedzi na zadane pytania. Poprzedni post nie wniósł żadnych informacji, a jedynie zaśmieca forum.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na wstepie przepraszam za brak polskich liter, na takim systemie musze pracowac :)
Zgadzam sie z opinia powyzej, musimy ignorowac nic nie wnoszace odpowiedzi pisane przez frustratow i zakompleksionych ludzi.

Wydaje mi sie ze nasi lokalni rolnicy raczej nie przegladaja forum na trojmiasto.pl wiec nikt sie nie zglosi, chyba ze ktos tu kogos zna i poleci.
Ja polecam przejechac sie w okolicy Majora Bojana lub Wybickiego na odcinku przed Dobrzewinem i zapytac rolnika osobiscie, jezeli sam nie hoduje to bardzo mozliwe ze zna kogos kto to robi.

Pozdrawiam
Na Bojanie o takim sklepie niesłyszałem ale jeżdżę do sklepu Bioplaneta na Sokółce
Lasem ok 10 min fajny asortyment dużo warzyw, owoców,słodyczy,wypieków, itp polecam ciepło

Inne tematy z forum Bojano

Ujadające psy przy Mewie (3 odpowiedzi)

Cześć, właścicielu psa/psów z okolic rozlewiska... Czy z Twoim psem jest wszystko dobrze?...

Quadowiec (3 odpowiedzi)

Dzien dobry. Czy ktos kojarzy osobe, ktora wczoraj po godzine 22 wjechala quadem na ulice Mila?...

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...

do góry