Widok

zebranie wiejskie w Bojanie

Czy ktoś może był na spotkaniu wiejskim w Bojanie? Jakieś nowiny? Podzielcie się:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
mialem byc ale kurcze niestety z pracy nie zdazylem :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Było jak zawsze, wójt trochę krócej nawijał, ale generalnie chce dużo zrobić naszymi rękoma, żadnych funduszy nie zdobył oprócz naszych.
Walczy o status najlepszego samorządu, a my mamy sprzątać ulice.
Chyba nie tędy droga Panie Wójcie.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czyli wójt nie ma kompetentnych ludzi w gminie i dlatego wybiera drogę na skróty. A to droga krótka i donikąd. Czas na wymianę niektórych, którzy dostają pieniążki za zdobywanie kasy z funduszy unijnych. Brak kreatywności gminy aż boli. O przepraszam kreatywność jest ale w wyciąganiu pieniążków od mieszkańców. Ale co tam przyjdą wybory to rodzinka i znajomi wybiorą.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1
a co sie dziwisz?.. na pewno mieszkasz w bojanie od niedawna, wiec pochodzisz z miasta pewnie? byles w urzedzie w gdyni/gdansku czy sopocie... potem trafiasz do szemuda i infantylnosc deliaktnie mowiac pracuajcych tam poraza... ja mialam wrazenie ze cofam sie 30 lat w czasie zalatwiajac dowod... moj maz odbil sie od dzialu inwestycji pare razy i dopiero jak pare k... polecial oto sie zabrali za robote... kasa z unii leci bokiem bo gdyby glupota miala skrzydla... pamietacie to na pewno...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
to może czas najwyższy coś z tym zrobic
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
no moze wlasnie nowy wojt cos zrobi?... zastanow sie ile lat jeszcze trzeba bedzie dzwonic do tgo samego pana hewelta czy jakos tak zeby drogi wyrownali? on powie tak tak a rowniarka za tydzien....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jedyny ratunek dla tej gminy, żeby coś się ruszyło do przodu to nowy wójt bez żadnych powiązań, znajomości. taki człowiek, który np. posunąłby takiego Hewelta, jeżeli notorycznie są na niego skargi. Może wtedy doczekalibyśmy się asfaltu w Bojanie a nie tylko w Szemudzie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja zamiesciłem całą prawde o zebraniu wiejskim ale KALKOWSKI chyba ma jakaś rodzine na portalu trojmiasto.pl bo juz następnego dnia nie było wiadomości.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tam trzeba przeglądu stanowisk. Ostatnio straciłem z pół godz. przy przedłużaniu zameldowania. Komputery włączone, wszystkie dane są, trzy damy zajęte gadką o d. i wymianą "wiedzy", a wniosek trzeba wypełnić samemu, długopisem. Wcześniej czekałem pod drzwiami z pół godz., damy nie pozwalały wejść bo był tam ksiadz!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
To ten ksiądz i tak dobry jest w półgodziny trzy damy zadowo...............haha
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jest coś takiego jak ISO. Ciekawe czy gmina to ma. Jeśli tak to nie spełnia standardów tego certyfikatu jeśli czytam iż obsługa petentów trwa tak długo i mało kompetentnie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
niestety ISO nie zalatwi tematu.. po prostu taki urzad to gratka dla znajomych znajomych.. moj facet mowi przydupasow.... panstwowa posadka lezysz i nic nie robisz a kasa leci, nikt cie nie zwolni bo jestes urzednikiem..... czego wiecej tzreba? to raj dla mieszkanca szemuda?... a my najezdni do bojana co zrobimy? nic.. bo wolimy miasto i bedziemy narzekac...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
To idźcie do wyborów. Jak są wybory to Bojano wymiera, a narzekać każdy umie.
Złote słowa ben Ja chodzę a i tak wygrywa nie ten. Może dlatego zę za mało mieszkańców chce coś zrobić. Lepiej poklikać na forum i samo się załatwi.

Inne tematy z forum Bojano

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (6 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

Zajęcia dla dzieci (4 odpowiedzi)

Dzień dobry. Czy ktoś z Państwa orientuje się, ma wiedzę na temat zajęć dla dzieci nie...

Szukam rodziny Lemke i Bieszk z Bojano lub Koleczkowo (4 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję rodziny Lemke mojego dziadka Franciszka Lemke, jego rodzice to Feliks i...

do góry