Widok
żenada
Już od dawna się tak nie zawiodłam....Czas oczekiwania na jedzenie : ponad godzina, obsługa masakryczna a menu żywcem skopiowane z innej hiszpańskiej knajpy...jedyne co mi się podobało to wystrój
Moja ocena
Patio Espanol
kategoria: Restauracje
obsługa: 1
menu: 2
jakość potraw: 1
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 2
2.3
* maksymalna ocena 6
nie jest prawdą, że w dniu 2 czerwca czas oczekiwania na jedzenie był tak długi, w skrajnych przypadkach wynosił 40 min., ale naprawdę nie można oczekiwać, że przy prawie pełnej restauracji i ogródku (ok. 80 osób) kuchnia przygotuje danie w 15 min.; przygotowujemy wszystko "na świeżo" pod indywidualne zamówienia naszych gości, nie jesteśmy tapas barem, nie trzymamy potraw w podgrzewaczach, dlatego prosimy o wyrozumiałość i zdrowy rozsądek;
co do menu, pewne potrawy, jak np. paella, tortilla czy gazpacho, są chyba w każdej hiszpańskiej restauracji, czy to w Polsce, czy w każdym innym kraju, ale nie żeby od razu pisać o kopiowaniu menu, to chyba jednak przesada ;
nie rozumiemy określenia "obsługa masakryczna"... jeśli wystawia się ocenę komuś, to należałoby to robić rzetelniej
co do menu, pewne potrawy, jak np. paella, tortilla czy gazpacho, są chyba w każdej hiszpańskiej restauracji, czy to w Polsce, czy w każdym innym kraju, ale nie żeby od razu pisać o kopiowaniu menu, to chyba jednak przesada ;
nie rozumiemy określenia "obsługa masakryczna"... jeśli wystawia się ocenę komuś, to należałoby to robić rzetelniej