Widok

zero kultury w Baninie

Wierzcie mi , że to na prawdę jest zauważalne. Wystarczy iść na zakupy do biedronki. Na każdym kroku brak kultury ze strony mieszkańców i każdy tylko o swoim tyłku myśli rozpychajac się łokciami. Na zasadzie ja idę czy jadę i zejdzie mi z drogi. Buractwo straszne
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 2

brak kultury to mają przeważnie ci co powinni uczyć dzieci kultury-mowa tu o emerytach oczywiście.
w autobusie nie ma siły stać -a jak są promocje w biedronce to leci szybciej od wszystkich ,którzy idą obok
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest mutyzm, autyzm, zaburzenia lękowe, cukrzyca i inne niepełnosprawności. Jak można nie lubić dzieci.
Rozumiem jak ktoś mnie poprosi, bo się spieszy. Z przyjemnością przepuszczę w kolejce.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odpowiedział baniniak :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

"k a t o l e", jak ich określiłeś, najlesze świadectwo dają dewastując wszelkie możliwe trawniki wokół kościoła parkując swoje powozy, którymi dojeżdżają na niedzielne msze. Dla ich wygody wycięto hektar lasu. A później płacze, że podtopienia, że błoto, że księżycowy krajobraz, że nie ma gdzie na spacer iść.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

oj nabudowali familoków w Baninie i teraz jest problem
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

A las przy kościele był prywatny i noc co do tego , bo na spacer też nie mógłbyś tam pójść z pieskiem, żeby nasmrodził, bo i tak byś po nim nie posprzątał.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry