Staram się być obiektywna, dlatego nie wystawiłam negatywnej opinii po swojej pierwszej wizycie w Digitalu. Ostatnio dałam zakładowi drugą szansę. Niepotrzebnie. Jestem zdumiona, że obsługa może być wobec klienta tak nieprzyjemna!!
Za pierwszym razem chciałam wydrukować zdjęcia na warsztaty fotografii. Niestety, po chwili musiałam anulować zlecenie, gdyż okazało się, że zdjęcia nie zostaną wydrukowane na takim papierze, jaki wskazano w wymogach zaliczenia. Pani była na mnie wręcz obrażona, dwa razy pytała „co mi się nie podoba w tym papierze” i kiedy wyjaśniłam, że to nie mój wybór, lecz wymóg wykładowcy, dosłownie rzuciła banknotem w moją stronę.
Stwierdziłam, że może miała wtedy gorszy dzień i ostatnio znów udałam się do tego nieszczęsnego punktu. Za drugim razem trafiłam na Pana (dłuższe włosy związane w kitkę), przy którym wyżej opisana Pani jest super sympatyczna. Poczułam się przez niego dosłownie zaatakowana bez powodu. Był niegrzeczny i czynił niestosowne uwagi. Co za nieuprzejmy i impertynencki człowiek... Chyba wybitnie nie lubi pracy z ludźmi :)
Trzeba jednak przyznać, że zlecenia realizowane są bardzo szybko.
To jedyny plus tego miejsca.